- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
Canim yumurtlama olmus 10 Eylül de.Eki Görüntüle 3141209
Merhaba kızlar bana yardımcı olur musunuz geçen ayki yumurtlamayla birlikte attım daha net görünür diye ama sizce yumurtlama olmuş mu bı ay ben anlamayayım bi bakabilir misiniz
Tabiki bildiğim kadarıyla yardımcı olurumEloş hanım ben de atsam bi el atar misiniz kii
Canım pko yok doktora muayene oldum bir sorun olmadığını söyledi folikasit verdi 10 eylül den sonra adet oldum 2.resim bu aya ait Ekim olan bende geçen ayla bu ay aynı anda olur mu olmaz mı onu merak ettimCanim yumurtlama olmus 10 Eylül de.
Gebelik varsa cikar test yaparsan. Pko mu var sende testlerin yine yukselmeye baslamis.
Gec döllenme derken yani? Olumlu anlamda mi bu?Konu sahibi kan verin geç döllenme olmus büyük ihtimal
Adet oncesi yumurtlama olmus sanirim yeni olusan bi gebelikGec döllenme derken yani? Olumlu anlamda mi bu?
Siz de pozitif diyorsunuz yaniAdet oncesi yumurtlama olmus sanirim yeni olusan bi gebelik
Evet teste göre pozitif yarin tekrarlayin saglikla alin kucaginiza insallahSiz de pozitif diyorsunuz yanihadi insallah
Amin cok tesekkur ederimEvet teste göre pozitif yarin tekrarlayin saglikla alin kucaginiza insallah
Bence 10 Eylül pik olmuş inşallah değerlendirmişsinizdirEki Görüntüle 3141209
Merhaba kızlar bana yardımcı olur musunuz geçen ayki yumurtlamayla birlikte attım daha net görünür diye ama sizce yumurtlama olmuş mu bı ay ben anlamayayım bi bakabilir misiniz
İkisi de pozitif biri yanılsa diğeri kaset test yanılması çok zor regl gününüz geçtiyse bir kan verin hayırlı olsunBugunkü test sonuclarim ???Eki Görüntüle 3141688 Eki Görüntüle 3141689
Tesekkur ederim yarin kan tahlili vericem insallah dogrudurİkisi de pozitif biri yanılsa diğeri kaset test yanılması çok zor regl gününüz geçtiyse bir kan verin hayırlı olsun
Gebelik testiyse net görünüyor?6 gun gecti
Siz adet öncesi yumurtlama yaşadınız mı?Adet oncesi yumurtlama olmus sanirim yeni olusan bi gebelik
Ben yasamadim ama erken yumurtlama goruyorum 9. Döngü gunumde bile yumurtlama olabiliyor bendeSiz adet öncesi yumurtlama yaşadınız mı?
Benim öyle oldu, bir hafta gecikti test negatif.
Benimde bu ay geç oldu ondan mı gecikti adet sence?Ben yasamadim ama erken yumurtlama goruyorum 9. Döngü gunumde bile yumurtlama olabiliyor bende
Olabilir doktora bi gidin istersenizBenimde bu ay geç oldu ondan mı gecikti adet sence?
Ay canım çizgi var gibi bence tebriklerBugunkü test sonuclarim ???Eki Görüntüle 3141688 Eki Görüntüle 3141689
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?