- 21 Aralık 2022
- 152
- 96
- 18
- 27
- Konu Sahibi mucizeolsunn
-
Yaa tamam birde onu deneyeyimTest silik çıkmış ama erken gebelik testlerinde yanılma payı olabiliyor kaset test yapın birde
Canım merhaba ben kendi zamanımda 5 gün geciktim test yaptığımda 10 dk bile olmadan hemen ikinci çizgi çıktı bazen geç döllenme olabiliyor bir kaç gün bekle daha sonra tekrar et kuzumMerhabalar ,
Haftaya ayın 9 u beklenen adet tarihim fakat az önce dayanamayip test yaptım ve 10 dk bile olmadan ikinci hayalet çizgiyi gördüm. Sizce hamilelik var mıdır?
Teşekkür ederimm umarım olur :)Canım merhaba ben kendi zamanımda 5 gün geciktim test yaptığımda 10 dk bile olmadan hemen ikinci çizgi çıktı bazen geç döllenme olabiliyor bir kaç gün bekle daha sonra tekrar et kuzum
Güzel haberler alırsın umarımTeşekkür ederimm umarım olur :)
Evet var gibi duruyorMerhabalar ,
Haftaya ayın 9 u beklenen adet tarihim fakat az önce dayanamayip test yaptım ve 10 dk bile olmadan ikinci hayalet çizgiyi gördüm. Sizce hamilelik var mıdır?
İnşAllah vardır canım hakkında hayırlsı olsunYaa tamam birde onu deneyeyim
Kaset test de yaptım yine silik çıktı fotoğrafını paylaştımTest silik çıkmış ama erken gebelik testlerinde yanılma payı olabiliyor kaset test yapın birde
bende adet günümden iki gün önce filan öğrendim böyle silik çizgi ile iyi düşün iyi olsun inşallah :)Bilmiyorum inşallah öyledir tabi hayırlısı olacaksa :) ama adetime daha 5 gün var ,umarım kimyasal gebelik değildir :)
Senin nasıl olmuştu hamilelik belirtin vs. Var mıydı? :)Yarın ilk işin kan vermek olsun bence baya baya çıkmış çizgin :)
Evet çok doğru geçen ay aynısını yaşadım ikinci çizgi silik bile değildi tam gösteriyordu maalesef adet oldumTest silik çıkmış ama erken gebelik testlerinde yanılma payı olabiliyor kaset test yapın birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?