Hamile miyim??

Herkese güzel hafta sonları diliyorum kızlar ilk idrarla test yaptim sonucunu paylasiyorum bugün daha koyu çıktı

Eklentiler

• 20230107_110046.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 55
  • 20230107_110040.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 38
benim de adet tarihime 3 gün kala kaset testte hayal meyal silik çizgi görmemle başladı her şey. ilk başta test bozuk falan zanettim ama 2 gün sonra dışarda gezerken (ortam sıcak falan da değildi) düşükle sonuçlanan gebeliğimdeki gibi suratımda korkunç bir sıcak basması hissettim. suratım sanki alev almış gibiydi. işte o an şüphelendim. çünkü haziran ayında gebe kaldığımda aynısı olmuştu suratıma dokunduğumda buz gibiydim ama içerden yanıyordu. her neyse adet günümde (29 Aralık) koştur koştur kan vermeye gittim beta hcg 24 çıktı. ocak 1 de 96 ocak 5 te ise 1035. bugün de düşük yaptığımdan dolayı doktora gittim. doktor değerlerin çok güzel artış sağladığını söyledi ama kese gözükmez dese de minnacık kesesini gördük. 1 hafta sonra tekrar gidip işler yolunda gidiyor mu diye bakacağız.

Yaaa maşallah diyelim şuan içime biraz da olsa şu serptiniz sizce var mı peki kac gündür test yapıyorum bugün sabah ki daha koyuydu resimdir gördüğünüz üzere

Yaaa maşallah diyelim şuan içime biraz da olsa şu serptiniz sizce var mı peki kac gündür test yapıyorum bugün sabah ki daha koyuydu resimdir gördüğünüz üzere
bence var. hemen bi kan testi verin. çünkü ilk yaptığımda gerçekten çok zor görülmüştü ve bozuktur dedim kenara attım. sizinki bariz belli oluyor benim böyle bile değildi. bence koşun :)

bence var. hemen bi kan testi verin. çünkü ilk yaptığımda gerçekten çok zor görülmüştü ve bozuktur dedim kenara attım. sizinki bariz belli oluyor benim böyle bile değildi. bence koşun :)
İzin almam biraz problem oluyor o yüzden hafta içi gidemiyorum hastaneye ama pazartesi adet tarihim artık pazartesi de adet olmazsam duruma göre bakacağım içimde ilk gebeligimden kalma korku, heyecan, stres hepsi var inanın

ben de aynı şekilde çok endişeliyim ama her şey olacağına varıyor. stres yapmamak en önemlisi. güzel haberlerinizi bekliyorum :)

ben de aynı şekilde çok endişeliyim ama her şey olacağına varıyor. stres yapmamak en önemlisi. güzel haberlerinizi bekliyorum :)
Ya inşallah nasip ederse Rabbim sizlerle güzel haber paylaşmayı çok isterim yumurtlama günüm degil ama az önce ovulasyon testi yaptım t çizgisi daha koyu çıktı

Eklentiler

• 20230107_220933.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 43
Naptın canım? Gittin mi hastaneye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…