- 21 Aralık 2022
- 152
- 96
- 18
- 27
- Konu Sahibi mucizeolsunn
-
Yaaabenim de adet tarihime 3 gün kala kaset testte hayal meyal silik çizgi görmemle başladı her şey. ilk başta test bozuk falan zanettim ama 2 gün sonra dışarda gezerken (ortam sıcak falan da değildi) düşükle sonuçlanan gebeliğimdeki gibi suratımda korkunç bir sıcak basması hissettim. suratım sanki alev almış gibiydi. işte o an şüphelendim. çünkü haziran ayında gebe kaldığımda aynısı olmuştu suratıma dokunduğumda buz gibiydim ama içerden yanıyordu. her neyse adet günümde (29 Aralık) koştur koştur kan vermeye gittim beta hcg 24 çıktı. ocak 1 de 96 ocak 5 te ise 1035. bugün de düşük yaptığımdan dolayı doktora gittim. doktor değerlerin çok güzel artış sağladığını söyledi ama kese gözükmez dese de minnacık kesesini gördük. 1 hafta sonra tekrar gidip işler yolunda gidiyor mu diye bakacağız.
bence var. hemen bi kan testi verin. çünkü ilk yaptığımda gerçekten çok zor görülmüştü ve bozuktur dedim kenara attım. sizinki bariz belli oluyor benim böyle bile değildi. bence koşun :)Yaaamaşallah diyelim şuan içime biraz da olsa şu serptiniz sizce var mı peki kac gündür test yapıyorum bugün sabah ki daha koyuydu resimdir gördüğünüz üzere
İzin almam biraz problem oluyor o yüzden hafta içi gidemiyorum hastaneye ama pazartesi adet tarihim artık pazartesi de adet olmazsam duruma göre bakacağımbence var. hemen bi kan testi verin. çünkü ilk yaptığımda gerçekten çok zor görülmüştü ve bozuktur dedim kenara attım. sizinki bariz belli oluyor benim böyle bile değildi. bence koşun :)
ben de aynı şekilde çok endişeliyim ama her şey olacağına varıyor. stres yapmamak en önemlisi. güzel haberlerinizi bekliyorum :)İzin almam biraz problem oluyor o yüzden hafta içi gidemiyorum hastaneye ama pazartesi adet tarihim artık pazartesi de adet olmazsam duruma göre bakacağımiçimde ilk gebeligimden kalma korku, heyecan, stres hepsi var inanın
Ya inşallah nasip ederse Rabbim sizlerle güzel haber paylaşmayı çok isterimben de aynı şekilde çok endişeliyim ama her şey olacağına varıyor. stres yapmamak en önemlisi. güzel haberlerinizi bekliyorum :)
Naptın canım? Gittin mi hastaneye?İzin almam biraz problem oluyor o yüzden hafta içi gidemiyorum hastaneye ama pazartesi adet tarihim artık pazartesi de adet olmazsam duruma göre bakacağımiçimde ilk gebeligimden kalma korku, heyecan, stres hepsi var inanın
Hayırlı olsun canım :)Merhaba,
Evde test yaptım hamileyim :)
Teşekkür ederim :) darısı isteyen herkese inşallah.Hayırlı olsun canım :)
Buna da Bi baksanıza kızlar bana belli belirsiz Bi çizgi var gibi
Tekrardan çektim canımTeşekkür ederim :) darısı isteyen herkese inşallah.
Çok belli olmuyor ama başka bir fotoğraf var mı ? Ekleyebilir misiniz?
Hayalet bir çizgi var gibi :)Tekrardan çektim canım
Banada öyle geliyor da neyse bekleyelim bakalımHayalet bir çizgi var gibi :)
Evet hayırlısı olsunBanada öyle geliyor da neyse bekleyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?