- 21 Aralık 2022
- 152
- 96
- 18
- 27
- Konu Sahibi mucizeolsunn
-
Hakkımızda hayırlısı diyelim :)Evet çok doğru geçen ay aynısını yaşadım ikinci çizgi silik bile değildi tam gösteriyordu maalesef adet oldum
Ayy kız var heralde inşallah bebeğin seninledirKaset test de yaptım yine silik çıktı fotoğrafını paylaştım
Bende de 1 ay öyle oldu kısmet canım ya hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda bebişin olurEvet çok doğru geçen ay aynısını yaşadım ikinci çizgi silik bile değildi tam gösteriyordu maalesef adet oldum
Olma ihtimalin var tabi test yaptın mı pekiKızlar merhaba, bat 10 Ocak. 28-29-30 değerlendirdik. Son ilişkiden beri 5 gün geçti ve bitti hatta. Nadiren kasıklarda batma, baskı yaşıyorum. Bu akşam üzeri birden çok fena ateş ve halsizlik bastı. Yapışkan - beyaz akıntım arttı. Dün de erkenden uykum geldi bu gün çok geç kalktım. 12 - 13 saat kadar uyumuşum. Bunlar belirti mi? Ne zaman test yapmalıyım? İlk kez bebek denedik, çok heyecanlıyım ve çok sabırsızım.
Bende rüyamda gördüm ertesi gün test yaptım silik çıktıGeçtiğimiz haftalarda aşırı derecede bel ve sırt ağrım oldu ilk hamileligimde de böyle olmuştum,
Son haftalarda da çok sık idrara gidiyorum ve belki saçma gelecek ama dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm ve bugün de test yaptım sonucu fotograflarla paylaştım şuan tabiki de net birsey yok ama haftaya İnşallah sizlerle güzel haberi paylaşmak nasip olur :)
Benim de 6 gün var bugün yaptım çok silik çıktı :)Henüz yapmadim. Daha 7 gun var adetime. Cikar mi ki?
Bende rüyamda gördüm ertesi gün test yaptım silik çıktı
Gerçekten mi :) peki daha sonra netleşti mi şuan hamile misin?Bende rüyamda gördüm ertesi gün test yaptım silik çıktı
Bir prodoctor yaptım burada paylaştım zaten biri de kaset yapmami önerdi birde kaset test yaptım ondada silik çıktı:)Ay o zaman yarin bi deniyim. Hangi marka test yaptin canim? Insallah bebislerimiz bizimledir
Ay o zaman yarin bi deniyim. Hangi marka test yaptin canim? Insallah
Merhaba , test yaptin mi bugün?Ay o zaman yarin bi deniyim. Hangi marka test yaptin canim? Insallah bebislerimiz bizimledir
Bir hafta sonra kontrolüm var herşey netleşicek bu gün yada yarın kan vericemGerçekten mi :) peki daha sonra netleşti mi şuan hamile misin?
Bir hafta sonra kontrolüm var herşey netleşicek bu günGerçekten mi :) peki daha sonra netleşti mi şuan hamile misin?
Kaset test yap canım kesin sonuç veriyorlar ama şu an da var gibi duruyor rabbim hayırlı evlat nasip etsinKızlar selam :) az önce bir test daha yaptım dün ki gibi silik çıktı
Hadi bakalim hayirlisiBir hafta sonra kontrolüm var herşey netleşicek bu gün yada yarın kan vericem
Amin insallahBir hafta sonra kontrolüm var herşey netleşicek bu gün
Kaset test yap canım kesin sonuç veriyorlar ama şu an da var gibi duruyor rabbim hayırlı evlat nasip etsin
benim kasık ağrılarım vardı adet olacakmışım gibi ama daha erken başlamıştı ağrı. birde göğüslerde acı her zamankinden fazlaydı. ben göğüslerden dolayı şüphelendimSenin nasıl olmuştu hamilelik belirtin vs. Var mıydı? :)
Bu sabah ilk idrarla bir test yaptım o da diğerleri gibi silik çıktı daha bir belirti yok ama bakalımbenim kasık ağrılarım vardı adet olacakmışım gibi ama daha erken başlamıştı ağrı. birde göğüslerde acı her zamankinden fazlaydı. ben göğüslerden dolayı şüphelendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?