Hamile miyim

xxzehraxx

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
69
16
18
30
Beklenen regl tarihime 8 gün var göğüs hassasiyeti sık WC çıkma geçtiğimiz iki gün kemik ağrıları yaşadım tahmini yumurtama dönemlerinde korunmasız ilişkim oldu gebelik var mıdır acaba

Beklenen regl tarihime 8 gün var göğüs hassasiyeti sık WC çıkma geçtiğimiz iki gün kemik ağrıları yaşadım tahmini yumurtama dönemlerinde korunmasız ilişkim oldu gebelik var mıdır acaba
Test yapmadan anlamanız mümkün değil, varsa bile şu an 3 haftalikti yaklaşık belirti pek görülmez bu kadar erken evrede hormonal artış çok olmadığı için, adet gününüzü bekleyip test yapmanizi tavsiye ederim

Regle 8 gün kala belirti başlaması imkansız

Muneccim değiliz ki nerden bilebiliriz adetiniz geldiğiniz de test yapın umarım hamilesinizdir

Back
X