Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beklenen regl tarihime 8 gün var göğüs hassasiyeti sık WC çıkma geçtiğimiz iki gün kemik ağrıları yaşadım tahmini yumurtama dönemlerinde korunmasız ilişkim oldu gebelik var mıdır acaba
Beklenen regl tarihime 8 gün var göğüs hassasiyeti sık WC çıkma geçtiğimiz iki gün kemik ağrıları yaşadım tahmini yumurtama dönemlerinde korunmasız ilişkim oldu gebelik var mıdır acaba
Test yapmadan anlamanız mümkün değil, varsa bile şu an 3 haftalikti yaklaşık belirti pek görülmez bu kadar erken evrede hormonal artış çok olmadığı için, adet gününüzü bekleyip test yapmanizi tavsiye ederim