Hamile miyim?

Gizemates17

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2022
243
2
48
33
Herkese merhaba.esim 5 ay önce varikosel ameliyatı oldu.henuz test yapilmadi.3 temmuza gün aldık.bu 5 ayı değerlendirmedik hiç. Sat 22 mayis bat 19 haziran. Bazen 30-31 güne uzuyor oda 22 23 hazirana denk geliyor bat için.takvimde yumurtlama gunum 6 haziran gorunuyordu ama 8 Haziran'da yumurtlama.belirtilerim olduğu için bir umut değerlendirdik. Migrenim hala tutmadı karnım ağrımiyor göğüslerim açıyor sadece.umutlanmak istemiyorum ama test yapmalimiyim ilişki üzerinden 14 gün geçmek üzere

Herkese merhaba.esim 5 ay önce varikosel ameliyatı oldu.henuz test yapilmadi.3 temmuza gün aldık.bu 5 ayı değerlendirmedik hiç. Sat 22 mayis bat 19 haziran. Bazen 30-31 güne uzuyor oda 22 23 hazirana denk geliyor bat için.takvimde yumurtlama gunum 6 haziran gorunuyordu ama 8 Haziran'da yumurtlama.belirtilerim olduğu için bir umut değerlendirdik. Migrenim hala tutmadı karnım ağrımiyor göğüslerim açıyor sadece.umutlanmak istemiyorum ama test yapmalimiyim ilişki üzerinden 14 gün geçmek üzere
Bence 23 üne kadar bekle eğer olmazsan o zaman yap insan başta yapınca çok hayal kırıklığı yaşıyor yani şahsen ben yaşadım umarım vardır kalbinize göre olsun her şey🙏🏻🌸😊

Hamile olsanız neden migreniniz tutsun?

Normalde adet olmadan önce migreninizmi tutuyor? Test için biraz erken olabilir birkaç gün daha bekleyin isterseniz. Umarım güzel haberler alırsınız 🌺

Evet 1 2 gün önce başlar baş ağrım.su an hala yok test yaptım malesef negatif.ama dediğiniz gibi erken olabilir. Normalde 30 günü geçmez dongum sadece 1 yıl önce 40 günde olmustu stresten asilama vs yapılmıştı birkaç ay öncesi.buyuk ihtimal yine öyle bişey

Back
X