Aleyküm selam canmSevgili arkadaşlarım selamün aleyküm
Eylül'ün 17 sinde adet oldum ve sonrasında olmadım neredeyse 2 ay olacak
2 adet test yaptım hafif bir gölge var adetlerim düzensiz
Geç döllenme olduğundan dolayı testte çıkmama olasılığı olabilir mi
Çünkü belirtilerim var. Bu ayın 9 una randevu aldım hamile arkadaşlarım bana da dua edermisiniz umarım hamileyimdir başından böyle birşey geçip hamile kalanlar varmı şimdiden hepinize çok teşekkür ederim
acıle gidip hcg ye baktırabılırsınız. sonuc cıkar hemenSevgili arkadaşlarım selamün aleyküm
Çünkü belirtilerim var. Bu ayın 9 una randevu aldım hamile arkadaşlarım bana da dua edermisiniz umarım hamileyimdir başından böyle birşey geçip hamile kalanlar varmı şimdiden hepinize çok teşekkür ederim
Ben geç döllenmeyle hamile kaldım adetime 3 gün kala hamile kalmışımSevgili arkadaşlarım selamün aleyküm
Ay Allah'ım umarım hamileyimdir bugün gittim verdim kan yarını dört gözle bekliyorum. Bide bu sabah rahmimde bir ağrıyla uyandım gün içindede oldu ilk defa böyle ağrım oldu Allah'ımdan dileğim inşallah hamileyimdir inşallahAleyküm selam canmBenim kızım adetten 20 gün sonra testte kendini belli etmişti inşallah hamilesindir. Kan testi için randevuya gerek yok diye biliyorum sekretere beta hcg testi yaptırmak istiyorum derseniz size veriyor girişi
Ayyy canım benim umarım bende güzel haberler alırım bugün gidip kan testi verdim bide rahmimde bir ağrıyla uyandım Sabah ilk defa böyle bi agriyla karşılaştım gün içindede oldu bu agri bakalım umarım testim güzel rakamlarla spriz yapar banaBen geç döllenmeyle hamile kaldım adetime 3 gün kala hamile kalmışım
Son tarihim 16 marrtı hamile olduğumu 28 gün gecikmeyle 10 mayısta öğrendimkan verdim sonra 82 çıktıydı değerim idrarda da o kadar siliiikkk çıktıydı ki
Allah razı olsun bugün sağlık ocağına gittim kan testi verdim inşallah güzel müjdeli haberi almak nasip oluracıle gidip hcg ye baktırabılırsınız. sonuc cıkar hemen
Yaaa çıkmıştır sonuç şimdiye saat kaçta verdin hemen e nabızdan baksana eğer özel hastaneyse kendi sitelerinde tahlil sonucunu öğrenebiliyorsun tc ile bende bugün yaptırdımAy Allah'ım umarım hamileyimdir bugün gittim verdim kan yarını dört gözle bekliyorum. Bide bu sabah rahmimde bir ağrıyla uyandım gün içindede oldu ilk defa böyle ağrım oldu Allah'ımdan dileğim inşallah hamileyimdir inşallahçok teşekkür ederim cevapladiginız için
Sağlık ocağına gittim canım genelde geç düşüyor umarım hamilesindirYaaa çıkmıştır sonuç şimdiye saat kaçta verdin hemen e nabızdan baksana eğer özel hastaneyse kendi sitelerinde tahlil sonucunu öğrenebiliyorsun tc ile bende bugün yaptırdım
Henüz çok az değer 23 adete 3 gün var inşallah artarSağlık ocağına gittim canım genelde geç düşüyor umarım hamilesindirtahlilin çıktı mı peki benim testif negatif gelse bile eğer sen hamileysen adına çok çok mutlu olurum gercektennn
Naptınnnn merak ettimmmAy Allah'ım umarım hamileyimdir bugün gittim verdim kan yarını dört gözle bekliyorum. Bide bu sabah rahmimde bir ağrıyla uyandım gün içindede oldu ilk defa böyle ağrım oldu Allah'ımdan dileğim inşallah hamileyimdir inşallahçok teşekkür ederim cevapladiginız için
Allah'ım hayırlı haberlerle mujdelesin inşallah baktım çıkmamış henüzHenüz çok az değer 23 adete 3 gün var inşallah artarsen beni dinle e nabıza bir bak inşallah vardır ya
Umutların bittiği anda yeşerten rabbim inşallah Bizlerinde kucağını boş bırakmasın canım benim sabredicez Allah'ın izniyle Bizlerinde bebisleri olucak moralini yüksek tut bu çok önemliBenim bu ay hiç olmadığı kadar Bi agrım oldu geç hafta kan verdim bisey çıkmadı regl 4 günüm var artık umudu kestim diğer aylara nasip belki
Aminnn aminnİnşallah hamilesinizdir
Sonucu bekliyorumNaptınnnn merak ettimmm
Ben de sonucunuzu heyecanla bekliyorum. İnşaAllah sabah çok güzel uyanırsınızSonucu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?