Canım midem bulanıyor bir kere istifra ettim basım dönüyor arada bide çok halsizlik var herşeye duygulaniyorim normalde böyle değildim ama herşeye ağlar oldum ilk defa böyle oluyorum günü gecikti bakalım daha çıkmadı sonuç inşallah güzel haberler almak nasip olsunBelirtiler var mı herhangi ?
E nabıza geç düşüyorCanım midem bulanıyor bir kere istifra ettim basım dönüyor arada bide çok halsizlik var herşeye duygulaniyorim normalde böyle değildim ama herşeye ağlar oldum ilk defa böyle oluyorum günü gecikti bakalım daha çıkmadı sonuç inşallah güzel haberler almak nasip olsun
aile hekiminde o barkod sistemi kalktı canım geçen ay artık sadece e nabıza düşüyor.E nabıza geç düşüyor
Hastanenin laboratuvar sayfasına girin barkod ile. Hemen gözükür
Yaa bilmiyordum teşekkür ederimaile hekiminde o barkod sistemi kalktı canım geçen ay artık sadece e nabıza düşüyor.
Çıkmadı mı hala yavvvCanım midem bulanıyor bir kere istifra ettim basım dönüyor arada bide çok halsizlik var herşeye duygulaniyorim normalde böyle değildim ama herşeye ağlar oldum ilk defa böyle oluyorum günü gecikti bakalım daha çıkmadı sonuç inşallah güzel haberler almak nasip olsun
Karın ağrısı çektiniz mi birde eklem ağrısı acabaBende belirtilerimi yazayım en son 11temmuzda adet olmuştum ağustosun 14ünde olmam gerekiyordu olmadım gebelik bekliyordum zaten o yüzden hemen eczaneden test aldım anından çift çizgi oldu ama tam emin olmak için sabah tekrar yaptım onda da anında çift çizgi oldu o gün doktora gittik keseyi bile gördük 5haftaya girmek üzereyken neyse bendeni belirtileri sayayım adetle arasında çok fark yok aslında kasıklarım ara ara ağrıyordu bide üstümde aşırı halsizlik vardı normalde adete yakın akıntım olurdu ozaman adete 2hafta kala oldu farklı gelen bunlardı
Yaa geçen seneden hatırlıyorum seni eylül anneleri topiğinde nasılsın kuzu konuşmuştuk seninle başka bir topikte seni eylül anneleri topiğine çağırmıştımaile hekiminde o barkod sistemi kalktı canım geçen ay artık sadece e nabıza düşüyor.
Kız ne sabırlısın arasana sağlık ocağınıÇıkmadı mı hala yavvv
Sağlık ocağına verdim herangi bir barkod verilmediE nabıza geç düşüyor
Hastanenin laboratuvar sayfasına girin barkod ile. Hemen gözükür
Kız ne sabırlısın arasana sağlık ocağını
Kız ne sabırlısın arasana sağlık ocağını
Valla çıkmamış yaÇıkmadı mı hala yavvv
Valla içim içimi yiyo ama her seferinde olumsuz sonuç aldığım için içim bı garip inşallah bu sefer pozitiftirKız ne sabırlısın arasana sağlık ocağını
Ever canım evet ya hala dusmedi e nabiza umarım busefer pozitiftirYaa geçen seneden hatırlıyorum seni eylül anneleri topiğinde nasılsın kuzu konuşmuştuk seninle başka bir topikte seni eylül anneleri topiğine çağırmıştımbenim kanamalı gebeliğim vardı
Rahmimde ağrı oldu dün farklı bir agriydi vicidumdada halsizlik var bı garip umarım hamileyimdirKarın ağrısı çektiniz mi birde eklem ağrısı acaba
Aynen canım bende bilmiyordum istedim kalktı dedi hemşireaile hekiminde o barkod sistemi kalktı canım geçen ay artık sadece e nabıza düşüyor.
Seninle beraber biz de heyecanlandık burada. Sürekli kontrol ediyorum sayfayıAynen canım bende bilmiyordum istedim kalktı dedi hemşire
Yaa inşallah olur göğüs ağrın ve dinlenince geçen kasık ağrın var mı şuanValla içim içimi yiyo ama her seferinde olumsuz sonuç aldığım için içim bı garip inşallah bu sefer pozitiftir
Her dk girip bakıyorum bu topiğe sonuç çıktı mı diyeAynen canım bende bilmiyordum istedim kalktı dedi hemşire
Bende bu sefer de olmadı bana da aynı şeyleri söyledi kafama çok takıyormusum yoksa bir sorun yokmuş, sonucunuz ne çıktı???Canım benim düşük yapmana çok üzüldüm umarım hepimizin kucağı dolar rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere ben 3 senelik evliyim ilk senem korundum 2 senedir istiyoruz hiçbir sorun yok ama doktor kendini strese sokma dedi bakalım bekliyoruz umarım bu sefer hayırlı haberler alırız
Yaa inşallah olur göğüs ağrın ve dinlenince geçen kasık ağrın var mı şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?