Hamile miyim

Belirtiler var mı herhangi ?
Canım midem bulanıyor bir kere istifra ettim basım dönüyor arada bide çok halsizlik var herşeye duygulaniyorim normalde böyle değildim ama herşeye ağlar oldum ilk defa böyle oluyorum günü gecikti bakalım daha çıkmadı sonuç inşallah güzel haberler almak nasip olsun

E nabıza geç düşüyor
Hastanenin laboratuvar sayfasına girin barkod ile. Hemen gözükür

Çıkmadı mı hala yavvv

Karın ağrısı çektiniz mi birde eklem ağrısı acaba

aile hekiminde o barkod sistemi kalktı canım geçen ay artık sadece e nabıza düşüyor.
Yaa geçen seneden hatırlıyorum seni eylül anneleri topiğinde nasılsın kuzu konuşmuştuk seninle başka bir topikte seni eylül anneleri topiğine çağırmıştım benim kanamalı gebeliğim vardı

Yaa geçen seneden hatırlıyorum seni eylül anneleri topiğinde nasılsın kuzu konuşmuştuk seninle başka bir topikte seni eylül anneleri topiğine çağırmıştım benim kanamalı gebeliğim vardı
Ever canım evet ya hala dusmedi e nabiza umarım busefer pozitiftir hamdolsun canım çok şükür bugunumuze hayırlı haber alırsam daha da mutlu olucam inşallah

Bende bu sefer de olmadı bana da aynı şeyleri söyledi kafama çok takıyormusum yoksa bir sorun yokmuş, sonucunuz ne çıktı???

Bakalım ben ne yapacağım. Dediğin gibi dinlendikçe geçen ağrılarla boğuşuyorum. İshaldi, kabızlıktı karmakarışık hal aldı iyice. Adet de gelmedi. Yarın birgün test yapacağım artık. Adete 4 gün kala galiba erken gebelik testi negatif çıktı. Gerçi kızımda da negatif çıkmıştı kaset test pozitifti. İlginç yani
Yaa inşallah olur göğüs ağrın ve dinlenince geçen kasık ağrın var mı şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…