Hamile miyim

Bende belirtilerimi yazayım en son 11temmuzda adet olmuştum ağustosun 14ünde olmam gerekiyordu olmadım gebelik bekliyordum zaten o yüzden hemen eczaneden test aldım anından çift çizgi oldu ama tam emin olmak için sabah tekrar yaptım onda da anında çift çizgi oldu o gün doktora gittik keseyi bile gördük 5haftaya girmek üzereyken neyse bendeni belirtileri sayayım adetle arasında çok fark yok aslında kasıklarım ara ara ağrıyordu bide üstümde aşırı halsizlik vardı normalde adete yakın akıntım olurdu ozaman adete 2hafta kala oldu farklı gelen bunlardı

Merhaba bende en son 6 Ekim'de regl gördüm bu ayın 3 ünde olmam gerekiyordu sırt agrısı bel agrısı ve kasıklarda kısa kısa kramp var bugün de kahverengi lekelenme oldu akşam test yaptım ama negatif çıktı sizce erken mi yapmısımdır yoksa hamile olsam çıkar mıydı?? Ya da kan testi versem çıkar mı?? Ya da bir hafta kadar beklesem sonra hala olmazsam idrar testi tekrarlasam mı?? Gerçekten negatif görmekten çok üzülüyorum

Allah razı olsun canım benim Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım benim birazdaha bekle bence öyle yap üzülme bende inanki bugün kan testi vermeye gittim acaba yine negatifmi olacak gitmesem mi diye diye gittim şimdi sabırsızlıkla sabah olmasini bekliyorum. Umutlarımızı kaybetmememiz gerekiyor rabbim inşallah bizlerede nasip edecek gönlünü ferah tut doktora gozuktunuzmu mesela benim herangi bir sorun olmamasına rağmen olmuyor belkide zamanı var dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Doktorumuz hangi tedaviyi uygun görürse onu uygulayacağız gönlünüzü ferah tutun rabbim inşallah bizlerede minik melekler nasip edecek

Evet evet zaten 8 ay önce bir düşük gercekleştirdim o zaman daha üç aylık evliydim ve ondan sonra tüm tahliller yapıldı herhangi bir sorun görülmedi şimdi bu ay yumurtlama donemini baz alarak planlı yaptım umarım olur beklentim çok yüksek inşallah sizin de en kısa sürede en hayırlısı nasıp olur bekliyeceğim dediğiniz gibi

selam kizlar, Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Benim adetime 12 gun var ama kasik agrisi gidip geliyor sizce hamilelik belirtisi olabilir mi? Sanki erken gibi

selam kizlar, Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Benim adetime 12 gun var ama kasik agrisi gidip geliyor sizce hamilelik belirtisi olabilir mi? Sanki erken gibi
Bende senin gibiydim kan testi verdim negatif bazıları erken dedi bazıları yoktur dedi en iyisi gecikme

Dogru en iyisi gecikme, tesekur ederim
Yani canım hepimiz aynı sonuç istiyoruz ama psikolojiyle olabilir forumda duyduklarını beynimize bu tarzda ileti veriyor olabilir mesela benim 2 gündü yemek yiyorum ama midem bulanıyor aşırı degisik yani

Bence bekle kuzum geciksin öyle test yap ben test verdim hala cikmadi e nabiza düşmedi biturlu bekliyorum umarım hamilesindir

Canım benim düşük yapmana çok üzüldüm umarım hepimizin kucağı dolar rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere ben 3 senelik evliyim ilk senem korundum 2 senedir istiyoruz hiçbir sorun yok ama doktor kendini strese sokma dedi bakalım bekliyoruz umarım bu sefer hayırlı haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…