- 7 Aralık 2022
- 86
- 7
- 6
- 23
- Konu Sahibi gorkemucar
-
Ama adet tarihine çok var yani gögüs agrım neredeyse 2 haftadır varİnsaalah hamilesindir.
Ama bu belirtilerle anlamamız zor
Çünkü hamilelik ve adet belirtileri ayni
Adet tarihiniz önemli değilAma adet tarihine çok var yani gögüs agrım neredeyse 2 haftadır var
Insallah güzel sonuçlar alırımAdet tarihiniz önemli değil
Çatlatma iğnesi den 13-15 gün sonra adet olursunuz hamile değilseniz.
Hayırlı sonuçlar alırsınız umarımInsallah güzel sonuçlar alırım
6 gün geciktiBİr çizgi var hayırlı olsun adet gecikmesi varmı
İstersen bir kan testi yaptır emin olursun 6 gün gecikme için biraz silik ama geç döllenme olmuş olabilir garanti olsun kan ver bence ama birşeyler var6 gün gecikti
Benimde boyle duruyodu hamile miyim yoksa bos gibi duruyo umudu kesmiştim benKızlar merhabaa gebelik var mı sizce?
Sabah ilk idrarla tekrarlayacağım haber veririm sizeBenimde boyle duruyodu hamile miyim yoksa bos gibi duruyo umudu kesmiştim ben
Bekliyorum güzel haberlerinizi belirtileriniz nelerSabah ilk idrarla tekrarlayacağım haber veririm size
Canım son adet tarihin ne zamanYarın sabah testi tekrarlayayım dedim korumasız en son birliktelik 8 aralıkta oldu adetimden 1 hafta önce acaba o zaman mı oldu diyorum
Normalde benim adet belirtilerim beklenen adet gününden 1 hafta önce başlıyor. Bu ay başlamadı bi değişiklik olduğunu anladım. Sonra adet günüm 2 gün geçince kasık ağrılarım başladı özellikle sol tarafım bacağıma vurdu ağrısı. Simdi gögüs ucu hassasiyeti var baska belirtim yok. Ha bide akıntım var ama o hep vardı bu duruma bağlayamadımBekliyorum güzel haberlerinizi belirtileriniz neler
14-17 kasımCanım son adet tarihin ne zaman
Canım son adet tarihin ne zaman
Ya benim de adetime bir hafta var gogsumde dokununca acı oluyor, kabızlık ,şişkinlik çok var istahım cok dengesiz, 8 aralikta çatlatma ignesi yaptim bugün de gebelik testi yaptim sizin attiginiza benzer cikti beyazlasti sonra anlamadim moralim çok bozuldu çok kötu oldumNormalde benim adet belirtilerim beklenen adet gününden 1 hafta önce başlıyor. Bu ay başlamadı bi değişiklik olduğunu anladım. Sonra adet günüm 2 gün geçince kasık ağrılarım başladı özellikle sol tarafım bacağıma vurdu ağrısı. Simdi gögüs ucu hassasiyeti var baska belirtim yok. Ha bide akıntım var ama o hep vardı bu duruma bağlayamadım
Büyük ihtimalle geç döllenme olmuş çünkü 6 gün gecikince biraz daha kırmızı çıkardı ama en garanti kan tahliliNormalde benim adet belirtilerim beklenen adet gününden 1 hafta önce başlıyor. Bu ay başlamadı bi değişiklik olduğunu anladım. Sonra adet günüm 2 gün geçince kasık ağrılarım başladı özellikle sol tarafım bacağıma vurdu ağrısı. Simdi gögüs ucu hassasiyeti var baska belirtim yok. Ha bide akıntım var ama o hep vardı bu duruma bağlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?