- Konu Sahibi gorkemucar
-
Beyazlaştı derken görseli var mıYa benim de adetime bir hafta var gogsumde dokununca acı oluyor, kabızlık ,şişkinlik çok var istahım cok dengesiz, 8 aralikta çatlatma ignesi yaptim bugün de gebelik testi yaptim sizin attiginiza benzer cikti beyazlasti sonra anlamadim moralim çok bozuldu çok kötu oldum
Biraz daha beklemeyeyim mi yani geç döllenme kan da cıkar mıBüyük ihtimalle geç döllenme olmuş çünkü 6 gün gecikince biraz daha kırmızı çıkardı ama en garanti kan tahlili
Yok o kadar moralim bozuldu ki fotoğraf çekmedim ya baştan üst kenarları pembe kaldı bir süre sonra tek çizgi kaldıBeyazlaştı derken görseli var mı
Yani çizgının alt ve üst kenarları bi süre pembe kaldı ilk defa öyle olduÜst kenarı pembe ise test bozulmuş olabilir örnek damlatırlen 2-3 damla olacakmış benimde ilk yaptığım bozulmuştu
bence testi tekrarlayınYani çizgının alt ve üst kenarları bi süre pembe kaldı ilk defa öyle oldu
Moralim çok bozuldu ya adet gecikmesi yaşarsam tekrarlıcam testi inşallahbence testi tekrarlayın
Umarım vardır hayırlısı olsunMoralim çok bozuldu ya adet gecikmesi yaşarsam tekrarlıcam testi inşallah
İnşallah senden de güzel haberler bekliyorumUmarım vardır hayırlısı olsun
görseli var mı?Hanımlaar bişey sormak istiyorum dün erken gebelik testi yapıp yollamıştım size biz çizgi vardı bugün yine yaptım erken gebelikte yine aynı sekilde cıktı normal gebelik yaptım adetim geçtiği için onda daha silik çıktı nedendir acaba
çalışıyorum şuan burda yapınca çekemedim ama dün ki ile aynı şekilde çıktı erken gebelilte burda görseli var atmıştım normal yaptım onda çok silik çıktı ve reglm gecikti artık notmalde cıkması gerekmezmiydi. Ayın 8 inde olan birliktelikten şüpheleniyorum o yüzden mi çıkmıyor acaba henüzgörseli var mı?