Hamile miyim

sibeltlm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2025
32
8
1
22
Adetime 2 gün var göğüslerim acıyor belim ve kasıklarım agrıyor sabah nimo marka test silik çizgi belli akşam evox marka negatif kafam karıştı 2 gün oncede silik çıkmıştı

Çok sık sık tuvalete çıkıyorum ve 1 haftadır kabızlık sorunu cekıyorum

Silik çizgi var inşallah bebişiniz sizinledir :)
Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum 7 aylık evliyim kimyasal gebelik geçirdim pazar günü öğrendim kanamam 8 gündür devam ediyor doktor bişey yok dedi ama internetten baktım kanama uzun sürebiliyormuş inşallah sizin de başınıza böyle bişey gelmemiştir ama geldiyse kanamanız ne kadar sürdü ?

Kızlar yarın kan testi versem çıkar mı erken mi daha çok teşekkür ederım ınsallah vardır 2 senelik evlıyım 1 seneye yakındır uğraşıyoruz test yapmaktan pıskolojım bozuldu artık

Uzgunum bu konuda bilgim yok keske yardimci olabilseydim

Adetime 2 gün var göğüslerim acıyor belim ve kasıklarım agrıyor sabah nimo marka test silik çizgi belli akşam evox marka negatif kafam karıştı 2 gün oncede silik çıkmıştı
Merhabalar ben defalarca test yapan biri olarak şuan 4 haftalık hamileyim ama öncesinde defalarca test yapmama rağmen bi silik çıktı bi hiç çıkmadı hatta erken gebelik testlerinde hiç çıkmadı kaset testlerde silik çıktı adetime bir hafta varken test yaptım yine silik çıkınca iyice gına geldi testlere verdiğim paraların haddi hesabı yoktu gerçekten kan verdim 22 çıktı bi hafta sonra gittiğimde ise 1000 i geçmişti benim tek belirtim kasık ağrısıydı kasık ağrınız varmı acaba

Canım adet kanaması gibiydi ben de bi kere kimyasal geçirdim ocak ayında adet tarihimden bi hafta sonra oldum 7 gün falan sürdü ve o sürede sürekli hastaneye gelip kan vermemi istediler hatta bi gün geçtiğinde bile o kadar kızdılar ki sizde acile gidip kan verebilirsiniz beta hcgniz eski haline dönene kadar kanama devam eder benimki 71 di kimyasal gebeliği öğrendiğimde 2 olana kadar devam ettiler

Çok sık sık tuvalete çıkıyorum ve 1 haftadır kabızlık sorunu cekıyorum
Hamilelik olabilir bende sık sık tuvalete çıkıyordum ama bende kabızlık değilde ishal olmuştu insandan insana farklılık gösteriyoemyş bazıları kabız bazıları ishal olabiliyırmuş kan tahlili sonucunuzu bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…