Hamile miyim

Evet kasık ağrımvar ve nerdeyse 1 haftadır agrım var sık sık tuvalet ıhtıyacım oluyor testlerde öyle olunca kan verdım beklıyorum

Evet kasık ağrımvar ve nerdeyse 1 haftadır agrım var sık sık tuvalet ıhtıyacım oluyor testlerde öyle olunca kan verdım beklıyorum
Doktora gıtmıstık bu ayı ful degerlendırıdk ınsallah dıyorum umıt edıyorum geçen ay adetım 1 gün sürdü kafam çok karıştı

Benimde öyleydi canım umarım gebelik haberidir benim kasık ağrılarımda ara araydı ama bazen bıçak saplanıyor gibi ağrıyordu bi anda giriyordu

Doktora gıtmıstık bu ayı ful degerlendırıdk ınsallah dıyorum umıt edıyorum geçen ay adetım 1 gün sürdü kafam çok karıştı
Canım benimde adetim iki gün sürmüştü hatta yerleşme kanaması olduğunu düşünmüştüm umarım gebelik haberidir

Umarım vardır çok istıyorum kanda çıkar ınsallah ya
Canım bende aynı şekilde o kadar stresliydim ki kan verdiğimde defalarca e nabıza girip sonuçlarım çıktı mı diye kontrol ediyordum hamilelerin duası kabul olurmuş sizin içinde dua edeceğim Umarım en yakın zamanda hamilelik haberini alırsınız bizi de bilgilendirmeyi unutmayın

Insallah çok teşekkür ederım sürekli e nabıza bakıyorum dualarında bızede yer verdıgın ıcın teşekkür ederım

Usttekı nımo alttakı evox
Ben belli belirsiz bir çizgi görüyorum. Yorumları okudum kan vermişsiniz hadi inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız tez vakitte bende çok sık idrara çıkıyorum ve kasık ağrılarım var. Bazen bıçak gibi saplanıyor bazen sanki biri çimdik atıyor gibi çok değişik. İlk başta regl olacakta sökülmüyor gibi geliyordu Allah gönlünüze göre versin, burayada yazın muhakkak

Heyecanlı bir sekılde beklıyorum sız suan hamıle mısınız bekliyorsanız eğer ınsallah sızınde vardır Allah kısa sürede nasıp etsın ınsallah

Heyecanlı bir sekılde beklıyorum sız suan hamıle mısınız bekliyorsanız eğer ınsallah sızınde vardır Allah kısa sürede nasıp etsın ınsallah
Bende yeni ogrendim, pazartesi evde yaptım test sonra hemen kan verdim. Dün sabah sonuç çıktı. Değerlerin yükselmesini bekliyorum Allah hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin. Sağ sağlim alalım kucağımıza inşallah

Sizi çok iyi anlıyorum ben sabahı sabah ettim 11 de verdim kanı herşey çıktı bı beta çıkmadı. Sabah 5 di uyudum, 7 buçukta uyandım. Bı baktım yüklenmiş zaten o saatten sonra uyu uyabilirsen hepten kaçtı uykular

Çok sevındım Allah sağ salım kucağına almayı nasıp etsın çok mutlu oldum senın adına ınsallah benımde vardır

Kızlar maalesef testler yanlış beta da 0.2 çıktı çok umıtlenmıstım ama olmadı üzüldüm çok

Kızlar maalesef testler yanlış beta da 0.2 çıktı çok umıtlenmıstım ama olmadı üzüldüm çok
Aaa baya da görünüyordu ya bebe time da özellikle. Cidden bu testlere güvenilmez, sağlık olsun canım birdahaki ay pozitif olur inşallah

Aaa baya da görünüyordu ya bebe time da özellikle. Cidden bu testlere güvenilmez, sağlık olsun canım birdahaki ay pozitif olur inşallah
İnşallah kızlar bıdahakı aya dıyorum artık sağlık olsun testlere hıc guvenılmıyor gerçekten verdıgım paranın haddi hesabı yok bır sürü marka test denedım yani hepsıde aynı kanda çıkması gerekıyor onemlı olan o üzülmemek çok zor

Canım ben biraz geç farkettim daha doğrusu doktorum farketti kimyasal geçirdiğimi lekelenmem geldi ilk ama böyle küçük küçük 1 hafta dedim sökülmüyor normalde 2 gün leke gelir direk kanamaya çevirir sonra bi test yapıyım dedim pozitif çıktı sonra desim test yanıltır bi tane daha yapıyım oda pozitif 3 kere böyle yaptım sonra ertesi gün ayıptır söylemesi parça parça atıyorum böyle olmamıştı hiç ama ben doktora 1,5 hafta sonra gittim eşime söylemedim oda dedi hatta bana neden söylemiyorsun diye doktora direk giderdik diye doktora gittiğimde testleri gösterdim olayı anlattım tabi onlar direk bildikleri için kimyasal gebelik dedi bakalım ama beta ne durumda dedi testim çıktığında betam 0.02 olmuştu doktor kimyasal geçirmişsin ve sonlanmış dedi canım kusura bakma uzun yazdım

İnşallah vardır hayırlı haberleriniz gelir umarım
Bence bir hafta sonra tekrar deneyin derim bende sizin gibi test yaptım pozitif çıktı kan verdim negatif çıktı doktorum bekle bir hafta sonra gel dedi test yaptık pozitif çıktı sadece bir test yapmıştım ben .siz bilirsiniz tabi ama belirtim bile yoktu öylesine yaptım diyebilirim inşallah hayırlısı olur hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…