Evet kasık ağrımvar ve nerdeyse 1 haftadır agrım var sık sık tuvalet ıhtıyacım oluyor testlerde öyle olunca kan verdım beklıyorumMerhabalar ben defalarca test yapan biri olarak şuan 4 haftalık hamileyim ama öncesinde defalarca test yapmama rağmen bi silik çıktı bi hiç çıkmadı hatta erken gebelik testlerinde hiç çıkmadı kaset testlerde silik çıktı adetime bir hafta varken test yaptım yine silik çıkınca iyice gına geldi testlere verdiğim paraların haddi hesabı yoktu gerçekten kan verdim 22 çıktı bi hafta sonra gittiğimde ise 1000 i geçmişti benim tek belirtim kasık ağrısıydı kasık ağrınız varmı acaba
Doktora gıtmıstık bu ayı ful degerlendırıdk ınsallah dıyorum umıt edıyorum geçen ay adetım 1 gün sürdü kafam çok karıştıEvet kasık ağrımvar ve nerdeyse 1 haftadır agrım var sık sık tuvalet ıhtıyacım oluyor testlerde öyle olunca kan verdım beklıyorum
Benimde öyleydi canım umarım gebelik haberidir benim kasık ağrılarımda ara araydı ama bazen bıçak saplanıyor gibi ağrıyordu bi anda giriyorduEvet kasık ağrımvar ve nerdeyse 1 haftadır agrım var sık sık tuvalet ıhtıyacım oluyor testlerde öyle olunca kan verdım beklıyorum
Canım benimde adetim iki gün sürmüştü hatta yerleşme kanaması olduğunu düşünmüştüm umarım gebelik haberidirDoktora gıtmıstık bu ayı ful degerlendırıdk ınsallah dıyorum umıt edıyorum geçen ay adetım 1 gün sürdü kafam çok karıştı
Umarım vardır çok istıyorum kanda çıkar ınsallah yaCanım benimde adetim iki gün sürmüştü hatta yerleşme kanaması olduğunu düşünmüştüm umarım gebelik haberidir
Canım bende aynı şekilde o kadar stresliydim ki kan verdiğimde defalarca e nabıza girip sonuçlarım çıktı mı diye kontrol ediyordum hamilelerin duası kabul olurmuş sizin içinde dua edeceğim Umarım en yakın zamanda hamilelik haberini alırsınız bizi de bilgilendirmeyi unutmayınUmarım vardır çok istıyorum kanda çıkar ınsallah ya
Insallah çok teşekkür ederım sürekli e nabıza bakıyorum dualarında bızede yer verdıgın ıcın teşekkür ederımCanım bende aynı şekilde o kadar stresliydim ki kan verdiğimde defalarca e nabıza girip sonuçlarım çıktı mı diye kontrol ediyordum hamilelerin duası kabul olurmuş sizin içinde dua edeceğim Umarım en yakın zamanda hamilelik haberini alırsınız bizi de bilgilendirmeyi unutmayın
Ben belli belirsiz bir çizgi görüyorum. Yorumları okudum kan vermişsiniz hadi inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız tez vakitteUsttekı nımo alttakı evox
Heyecanlı bir sekılde beklıyorum sız suan hamıle mısınız bekliyorsanız eğer ınsallah sızınde vardır Allah kısa sürede nasıp etsın ınsallahBen belli belirsiz bir çizgi görüyorum. Yorumları okudum kan vermişsiniz hadi inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız tez vakittebende çok sık idrara çıkıyorum ve kasık ağrılarım var. Bazen bıçak gibi saplanıyor bazen sanki biri çimdik atıyor gibi çok değişik. İlk başta regl olacakta sökülmüyor gibi geliyordu Allah gönlünüze göre versin, burayada yazın muhakkak
Bende yeni ogrendim, pazartesi evde yaptım test sonra hemen kan verdim. Dün sabah sonuç çıktı. Değerlerin yükselmesini bekliyorumHeyecanlı bir sekılde beklıyorum sız suan hamıle mısınız bekliyorsanız eğer ınsallah sızınde vardır Allah kısa sürede nasıp etsın ınsallah
Sizi çok iyi anlıyorum ben sabahı sabah ettimHeyecanlı bir sekılde beklıyorum sız suan hamıle mısınız bekliyorsanız eğer ınsallah sızınde vardır Allah kısa sürede nasıp etsın ınsallah
Çok sevındım Allah sağ salım kucağına almayı nasıp etsın çok mutlu oldum senın adına ınsallah benımde vardırBende yeni ogrendim, pazartesi evde yaptım test sonra hemen kan verdim. Dün sabah sonuç çıktı. Değerlerin yükselmesini bekliyorumAllah hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin. Sağ sağlim alalım kucağımıza inşallah
Amin inşallah sende güzel haberi verirsin bizlere, ezanda okunuyor dua ediyorum tüm evlat isteyenlereÇok sevındım Allah sağ salım kucağına almayı nasıp etsın çok mutlu oldum senın adına ınsallah benımde vardır
Amin canım saat 4 oldu sabah 9 da verdımhala beklıyorumAmin inşallah sende güzel haberi verirsin bizlere, ezanda okunuyor dua ediyorum tüm evlat isteyenlere
Aaa baya da görünüyordu ya bebe time da özellikle. Cidden bu testlere güvenilmez, sağlık olsun canım birdahaki ay pozitif olur inşallahKızlar maalesef testler yanlış beta da 0.2 çıktı çok umıtlenmıstım ama olmadıüzüldüm çok
İnşallah kızlar bıdahakı aya dıyorum artık sağlık olsun testlere hıc guvenılmıyor gerçekten verdıgım paranın haddi hesabı yok bır sürü marka test denedım yani hepsıde aynı kanda çıkması gerekıyor onemlı olan o üzülmemek çok zorAaa baya da görünüyordu ya bebe time da özellikle. Cidden bu testlere güvenilmez, sağlık olsun canım birdahaki ay pozitif olur inşallah
Canım ben biraz geç farkettim daha doğrusu doktorum farketti kimyasal geçirdiğimi lekelenmem geldi ilk ama böyle küçük küçük 1 hafta dedim sökülmüyor normalde 2 gün leke gelir direk kanamaya çevirir sonra bi test yapıyım dedim pozitif çıktı sonra desim test yanıltır bi tane daha yapıyım oda pozitif 3 kere böyle yaptım sonra ertesi gün ayıptır söylemesi parça parça atıyorum böyle olmamıştı hiç ama ben doktora 1,5 hafta sonra gittim eşime söylemedim oda dedi hatta bana neden söylemiyorsun diye doktora direk giderdik diye doktora gittiğimde testleri gösterdim olayı anlattım tabi onlar direk bildikleri için kimyasal gebelik dedi bakalım ama beta ne durumda dedi testim çıktığında betam 0.02 olmuştu doktor kimyasal geçirmişsin ve sonlanmış dedi canım kusura bakma uzun yazdımCanım adet kanaması gibiydi ben de bi kere kimyasal geçirdim ocak ayında adet tarihimden bi hafta sonra oldum 7 gün falan sürdü ve o sürede sürekli hastaneye gelip kan vermemi istediler hatta bi gün geçtiğinde bile o kadar kızdılar ki sizde acile gidip kan verebilirsiniz beta hcgniz eski haline dönene kadar kanama devam eder benimki 71 di kimyasal gebeliği öğrendiğimde 2 olana kadar devam ettiler
Amin canım saat 4 oldu sabah 9 da verdımhala beklıyorum
yaaKızlar maalesef testler yanlış beta da 0.2 çıktı çok umıtlenmıstım ama olmadıüzüldüm çok
Bence bir hafta sonra tekrar deneyin derim bende sizin gibi test yaptım pozitif çıktı kan verdim negatif çıktı doktorum bekle bir hafta sonra gel dedi test yaptık pozitif çıktı sadece bir test yapmıştım ben .siz bilirsiniz tabi ama belirtim bile yoktu öylesine yaptım diyebilirimKızlar maalesef testler yanlış beta da 0.2 çıktı çok umıtlenmıstım ama olmadıüzüldüm çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?