• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

nisa0070

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
15
0
6
21
Sabah ilk idrarla test yaptım. 2-3 dk bekleyip bir şey çıkmadı diye çöpe attım. 2-3 saat sonra çöpte çift çizgi çıkmış. Kuruma çizgisi mi acaba ? Testin markası days doctor

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 153
Sabah ilk idrarla test yaptım. 2-3 dk bekleyip bir şey çıkmadı diye çöpe attım. 2-3 saat sonra çöpte çift çizgi çıkmış. Kuruma çizgisi mi acaba ? Testin markası days doctor
Canım genellikle ilk 5 dk içerisinde çıkıyor pozitiflik varsa, bir de bu markadan çok fazla yalancı negatif sonuç aldım ben. istersen yarın başka bir marka ile tekrarla ☺️

Yaaa gerçekten mi peki hangi markayı önerirsin
ben freely ve roll marka kaset testlerden en kesin sonucu aldım. hatta freely en hassasıydı adetime 4-5 gün kala flash ile görmeye başladım 1 gün önce silik çizgi vardı. akşamına kan verip öğrenmiştik

Days doktor ile yaptığım anında çıkmıştı ama yalancı negatifti. Sağdaki de freely adetime 4 gün kala hayalet çizgi vardı

Eklentiler

• 1000079773.webp
    1000079773.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 136
  • 1000079774.webp
    1000079774.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 134
Sonradan çıkan cizgileri dikkate almayın , 10 dakikadan sonra kuruma çizgisi olabilir . Eğer şüpheniz varsa testi ilk idrarla tekrarlayın 🌸🌸

ben freely ve roll marka kaset testlerden en kesin sonucu aldım. hatta freely en hassasıydı adetime 4-5 gün kala flash ile görmeye başladım 1 gün önce silik çizgi vardı. akşamına kan verip öğrenmiştik
Ya bende dün roll marka kaset test yaptım adetime 9 gün vardi meraktan yaptım şüphemde vardi flaş ışığıyla çok silik çizgi gördüm hatta filtre flan da çok belli oldu normalde yoksa gram çizgi olmazdi acaba bende hamilemiyimdir

Back
X