- 2 Mart 2025
- 55
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi mavi boncu
-
Kızlar ayın 21 ı Ovulasyondu o an değerlendirdik 24 ünden bu yana karnım asırı agrıyor kasıklarım belıme doğru dün 25 inde hastaneye gıttım kan aldılar supelendıklerı ıcin bısey çıkmadı ama asırı asgıyor adetten sonrakı 10 gün ile 20. Gün arasını değerlendirdik 26 sında bugünde test yaptım bole çıktı sanki silik gıbı ama dün kan testınde bısey ypktuEki Görüntüle 3622284
Aynen bacım ayın 21 inde 14 gün vardı adetıme o gün değerlendirdik düzensiz günü tam bellı olmuyor ama son adet tarihine ve bitişine göre o gün 21 ı ve asırı asırı karnım agrıyor bı sonrakı adet tarıhını uygulama 4 u gösteriyorCanım bu ayın 21 ise ovulasyon çıkmaz daha beklemen lazım.
Canım bir kaç gün bekleyip sabah ilk idrarla dene. Bugün daha 26 sı. Ovülasyon günü adetin düzenli olsa bile +3/-3 gün oynayabiliyor. Yani olduysa bile daha zigot olmaya çalışıyordur bu kana bile yansımaz.Aynen bacım ayın 21 inde 14 gün vardı adetıme o gün değerlendirdik düzensiz günü tam bellı olmuyor ama son adet tarihine ve bitişine göre o gün 21 ı ve asırı asırı karnım agrıyor bı sonrakı adet tarıhını uygulama 4 u gösteriyor
Tamam canım 3 4 gün sonra gene yapar yazarım burayaCanım bir kaç gün bekleyip sabah ilk idrarla dene. Bugün daha 26 sı. Ovülasyon günü adetin düzenli olsa bile +3/-3 gün oynayabiliyor. Yani olduysa bile daha zigot olmaya çalışıyordur bu kana bile yansımaz.
Şu an için negatif canım erken yapmışsın regle 4 gün kala başla en azındanKızlar ayın 21 ı Ovulasyondu o an değerlendirdik 24 ünden bu yana karnım asırı agrıyor kasıklarım belıme doğru dün 25 inde hastaneye gıttım kan aldılar supelendıklerı ıcin bısey çıkmadı ama asırı asgıyor adetten sonrakı 10 gün ile 20. Gün arasını değerlendirdik 26 sında bugünde test yaptım bole çıktı sanki silik gıbı ama dün kan testınde bısey ypktuEki Görüntüle 3622284
Kuruma cızgısı mı bu acaba saatler sonra fark ettımCanım bir kaç gün bekleyip sabah ilk idrarla dene. Bugün daha 26 sı. Ovülasyon günü adetin düzenli olsa bile +3/-3 gün oynayabiliyor. Yani olduysa bile daha zigot olmaya çalışıyordur bu kana bile yansımaz.
Saatler sonra çıktıysa kuruma çizgisidir. Gebelik varsa ilk 3/5 dk çıkıyorKuruma cızgısı mı bu acaba saatler sonra fark ettım
Bacım bu ilk beş dk da çıktı bıde 28 ınde kırmızı leke geldı peçeteye 29 unda kahverengimsi idi sonra yok olduSaatler sonra çıktıysa kuruma çizgisidir. Gebelik varsa ilk 3/5 dk çıkıyor
Canım çok çok silik adet tarihim ne zaman.?Bacım bu ilk beş dk da çıktı bıde 28 ınde kırmızı leke geldı peçeteye 29 unda kahverengimsi idi sonra yok oldu
5 gün var ve 28 inde kan testı verdim 0.2 cıktıydıCanım çok çok silik adet tarihim ne zaman.?
Ve işte ilk gebelikte geç döllenme demıstı 11 kasımda verdıydım yoktu ondan öncede çok verdım mesela 19 unda verdım öğrenmiştim ılkındeCanım çok çok silik adet tarihim ne zaman.?
Çok acele davranıyorsun süreç seni yıpratır. Adet tarihini beklemek en sağlıklısı. 2 gün önce 0.2 çıktıysa 2 günde idrarda görülecek bir yüksekliğe ulaşamaz. Çünkü beta 2 günde 2/3 kat artarak ilerliyor. Hadi var diyelim bugün kan versen 0.4 çıkar yine negatif diye gönderirler seni. Kanda 5 in üstüne çıkması lazım değerin ki hamilesin denebilsin. Kanda değer 10 falan olmadan da idrar testinde çıkmıyor.Ve işte ilk gebelikte geç döllenme demıstı 11 kasımda verdıydım yoktu ondan öncede çok verdım mesela 19 unda verdım öğrenmiştim ılkınde
Canım sence bu artışta umutlanmalı miyim geç döllenme olabilir mı ayın 28 Temmuz'da 0.2 idi ondan önce de hep 0.2 cıktıydı bu ay 4 Ağustos'da 0.8 çıktıCanım bu ayın 21 ise ovulasyon çıkmaz daha beklemen lazım.
Artıyor gibi ama 30 lara falan çıkana kadar çok ümitlenip bağlanma derim. Kimyasaldır, sağlıksızdır falan yıkılırsın. Sabırla bekle bir hafta tekrar kan o zaman ver. Değer çok düşük hala çünkü.Canım sence bu artışta umutlanmalı miyim geç döllenme olabilir mı ayın 28 Temmuz'da 0.2 idi ondan önce de hep 0.2 cıktıydı bu ay 4 Ağustos'da 0.8 çıktı
Aynen canıö normalde dün hastalandım lazımdı yok bişey tesadüfen verdım hep 0.2 idi 0.8 çıkmışArtıyor gibi ama 30 lara falan çıkana kadar çok ümitlenip bağlanma derim. Kimyasaldır, sağlıksızdır falan yıkılırsın. Sabırla bekle bir hafta tekrar kan o zaman ver. Değer çok düşük hala çünkü.
Geç döllenme de olabilir ama bazen rahim sağlıksız olduğunu anladığı bebeğin tutunmasına izin vermiyor. Kimyasal dediğimiz olay oluyor. Bazen farketmiyormuşuz bile doktor demişti. Bir hafta daha bekle hasta olmazsan kan ver umarım iyi sonuçlar alırsınAynen canıö normalde dün hastalandım lazımdı yok bişey tesadüfen verdım hep 0.2 idi 0.8 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?