- 2 Mart 2025
- 55
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi mavi boncu
-
Benım ilk de geç döllenme ıdı oğlumGeç döllenme de olabilir ama bazen rahim sağlıksız olduğunu anladığı bebeğin tutunmasına izin vermiyor. Kimyasal dediğimiz olay oluyor. Bazen farketmiyormuşuz bile doktor demişti. Bir hafta daha bekle hasta olmazsan kan ver umarım iyi sonuçlar alırsın
İnşallah ayGeç döllenme de olabilir ama bazen rahim sağlıksız olduğunu anladığı bebeğin tutunmasına izin vermiyor. Kimyasal dediğimiz olay oluyor. Bazen farketmiyormuşuz bile doktor demişti. Bir hafta daha bekle hasta olmazsan kan ver umarım iyi sonuçlar alırsın
Geç döllenme de olabilir ama bazen rahim sağlıksız olduğunu anladığı bebeğin tutunmasına izin vermiyor. Kimyasal dediğimiz olay oluyor. Bazen farketmiyormuşuz bile doktor demişti. Bir hafta daha bekle hasta olmazsan kan ver umarım iyi sonuçlar alırsın
Oo geç döllenme o zaman. Muhtemelen yumurtanın çatlaması geç olmuş. 1500 üstüne çıkınca kese görebilirsinDün kan verdım canım 6 sında 12.9 cıkmıs ayın 4 unde 0.8 di
Sağol canım yarın yada cumartesı gene veririm kan olmadı :)Oo geç döllenme o zaman. Muhtemelen yumurtanın çatlaması geç olmuş. 1500 üstüne çıkınca kese görebilirsintebrikler canım
Ver. Düzenli artış varsa 1500 e çıkmasını bekle. 2 günde bir 2 katı şeklinde hesap yap. Yarın 2 kat en az arttıysa daha fazla kan verip kendini yorma. Yaklaşık 10 gün sonrasında 1500 e ulaşmış olur çünkü.Sağol canım yarın yada cumartesı gene veririm kan olmadı :)
0.8 den 4 ünde ayın 12.9 olmuş 6 sına ıyı demı senceVer. Düzenli artış varsa 1500 e çıkmasını bekle. 2 günde bir 2 katı şeklinde hesap yap. Yarın 2 kat en az arttıysa daha fazla kan verip kendini yorma. Yaklaşık 10 gün sonrasında 1500 e ulaşmış olur çünkü.
Beş dakika sonra çıktıysa vardır canım büyük ihtimalle de var canmSilik çizgi çıktı hamile miyim adetim 4 gün gecikti Eki Görüntüle 3627567
Artış hızı güzel canım ondan yana sorun yok gibi. Adet tarihi ile uyumsuz olduğu için hesaplamalar zor olacak. Dediğim gibi ayın 18/20 sine kadın doğum randevusu al. Kese görünür o zaman0.8 den 4 ünde ayın 12.9 olmuş 6 sına ıyı demı sence
Baya belirgin aslında kan verip netleştirmelisin.Silik çizgi çıktı hamile miyim adetim 4 gün gecikti Eki Görüntüle 3627567
sonucuArtış hızı güzel canım ondan yana sorun yok gibi. Adet tarihi ile uyumsuz olduğu için hesaplamalar zor olacak. Dediğim gibi ayın 18/20 sine kadın doğum randevusu al. Kese görünür o zaman
Bugün kan verdım 47 cıkmıs 6 sında 12.9 du yaArtış hızı güzel canım ondan yana sorun yok gibi. Adet tarihi ile uyumsuz olduğu için hesaplamalar zor olacak. Dediğim gibi ayın 18/20 sine kadın doğum randevusu al. Kese görünür o zaman
Ay ikiz mi acabaBugün kan verdım 47 cıkmıs 6 sında 12.9 du ya
Benim 153 ten 400 e çıkmıştı 2.5 kat falan ama 4 kat ikiz olabilir diyorlar geneldeHıc aklıma gelmedi
Kız bacım 4 kat nasıl artmıs oluyor beyin yandı benım skskskBenim 153 ten 400 e çıkmıştı 2.5 kat falan ama 4 kat ikiz olabilir diyorlar geneldehaftaya görünür belki böyle devam ederse
12 çıkmış. İki gün sonra 24 civarı olması lazımdı. 47 olmuş. 12*4 48 zatenKız bacım 4 kat nasıl artmıs oluyor beyin yandı benım sksksk
He doğru be sjsjsj12 çıkmış. İki gün sonra 24 civarı olması lazımdı. 47 olmuş. 12*4 48 zaten
Haftaya cumaya randevu al istersen belki kese görünürHe doğru be sjsjsj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?