Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaparsanız belli olur şuanbugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım kasık batmam oldu 10-15 günfüt hrmen hemen göğüs ağrılarım sivilcelemmem oldu bu bir kaç gündür batmam bel ağrım bacağıma vuran ağrı var göğüslerim ağrımıyor uçları çok hassas sadece ne yapsam beklesem mi hamilelik var mı sizce
Biraz tedirginim 6 aydır istiyoruz bu belirtilerle hamile kalan var mı acabaTest yaparsanız belli olur şuan
bugün regl olmam gerekiyordu ama olmadım kasık batmam oldu 10-15 günfüt hrmen hemen göğüs ağrılarım sivilcelemmem oldu bu bir kaç gündür batmam bel ağrım bacağıma vuran ağrı var göğüslerim ağrımıyor uçları çok hassas sadece ne yapsam beklesem mi hamilelik var mı sizce
Belirtilerimiz nelerdiBelirti herkes için değişir. Şunlara göre evet yada hayır diyemem ancak en belirgin özellik regl gecikmesi. Bana sorar iseniz hayal kırıklığı olmaması adına bir iki gün daha bekleyin. He ben beklemedimregl gelmeden erken gebelik testi yaptım çıktı.
Kızımda regl gecikti bekledim yani. Sonra akıntım çoktu bacaklarım çok ağrıyordu masa başı iş olmama rağmen saatlerce ayakta kalmışım gibi.Belirtilerimiz nelerdi
Allah bağışlasınKızımda regl gecikti bekledim yani. Sonra akıntım çoktu bacaklarım çok ağrıyordu masa başı iş olmama rağmen saatlerce ayakta kalmışım gibi.
Oğlumda ise belim ağrıyordu ama ben 6 gün önce sinden erken gebelik testi yaptım silik çıkmıştı sonra gittim kan verdim.
Test varsa yap istersenAllah bağışlasınbenim şuan göğüs uçlarım acıyor bacağıma vuran kasık ağrım var beyaz akıntım ara ara hep değil ama sabah yoğun geldi geçti koyu beyaz akıntı
Test yaptımmmmm sizce var mı elim ayağım titriyorTest varsa yap istersen![]()
Evet hamilesinizTest yaptımmmmm sizce var mı elim ayağım titriyor
Evet çift çizgi var yarın kan verip netlersin Ay hadi inşallah yaTest yaptımmmmm sizce var mı elim ayağım titriyor
Kan verdim sonucu bekliyoruö yaaaHaber ver ama sonra merak ettim
Yaz ama sonucuKan verdim sonucu bekliyoruö yaaa
Sonuç 1235 çıktıYaz ama sonucu
Çok teşekkür ederimHayirli olsun![]()
Ya çok tebrik ederim hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelirSonuç 1235 çıktı
Çok teşekkür ederimYa çok tebrik ederim hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelir![]()