Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pembe olanın markası ne? Mor olan çatlatma iğnesini etkisiyle pozitif çıkmıştır ama pembe olanda umut var markasına göreKızlar mor testi aşılama olduğum günden 6 gün sonra yaptım pembe testi 12 gün sonra yaptım ikisinde de silik çizgi var ama pek belli olmuyor bugün kan yerdim ama yarın öğlen sonuç çıkacakmış sizce ben hamile miyim?
ProdoctorPembe olanın markası ne? Mor olan çatlatma iğnesini etkisiyle pozitif çıkmıştır ama pembe olanda umut var markasına göre
Yalancı çıkarıyor diyende var güvenilir diyende. Yarın ilk idrarla tekrarla benceProdoctor
Çok teşekkür ederim canımYalancı çıkarıyor diyende var güvenilir diyende. Yarın ilk idrarla tekrarla bence
Rica ederim tekrar yaparsan buraya da at tamam mı merak ettimÇok teşekkür ederim canım
Tabi ki sonucu paylaşırımRica ederim tekrar yaparsan buraya da at tamam mı merak ettim

Gerçekten mi
Bi de ben sabah yapmadım öğlen yapmıştım testi ondun da etkisi olur mu kiCizgi var canim ama cok yeni
İnşAllah vardır ya Rabbim evlat isteyen her çifte nasip etsinBencede pozitif duruyor var insallh canım

Ağri falan varimi acaba sizinİnşAllah vardır ya Rabbim evlat isteyen her çifte nasip etsin
Göğüslerim ve göğüs uçlarımda hassasiyetlik şişlik var sağ kasığım ve belim ağrıyor kaşığımın ağrısı bacağıma vuruyor kokulara karşı hassasiyetlik var iki gündür başım dönüyor dünden beri de midem bulanıyor hamilelik belirtisi mi yoksa adet mi bilmiyorumAğri falan varimi acaba sizin
Insallah gebeliktirrrGöğüslerim ve göğüs uçlarımda hassasiyetlik şişlik var sağ kasığım ve belim ağrıyor kaşığımın ağrısı bacağıma vuruyor kokulara karşı hassasiyetlik var iki gündür başım dönüyor dünden beri de midem bulanıyor hamilelik belirtisi mi yoksa adet mi bilmiyorum
Bugün 14. Gün aşılama günü hariç ve düşük yaptımRica ederim tekrar yaparsan buraya da at tamam mı merak ettim