Hamile miyim?

pptsvdls

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2025
13
1
1
27
Kızlar mor testi aşılama olduğum günden 6 gün sonra yaptım pembe testi 12 gün sonra yaptım ikisinde de silik çizgi var ama pek belli olmuyor bugün kan yerdim ama yarın öğlen sonuç çıkacakmış sizce ben hamile miyim?

Eklentiler

• IMG_2934.webp
    IMG_2934.webp
    130 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar mor testi aşılama olduğum günden 6 gün sonra yaptım pembe testi 12 gün sonra yaptım ikisinde de silik çizgi var ama pek belli olmuyor bugün kan yerdim ama yarın öğlen sonuç çıkacakmış sizce ben hamile miyim?
Pembe olanın markası ne? Mor olan çatlatma iğnesini etkisiyle pozitif çıkmıştır ama pembe olanda umut var markasına göre

Ağri falan varimi acaba sizin
Göğüslerim ve göğüs uçlarımda hassasiyetlik şişlik var sağ kasığım ve belim ağrıyor kaşığımın ağrısı bacağıma vuruyor kokulara karşı hassasiyetlik var iki gündür başım dönüyor dünden beri de midem bulanıyor hamilelik belirtisi mi yoksa adet mi bilmiyorum

Göğüslerim ve göğüs uçlarımda hassasiyetlik şişlik var sağ kasığım ve belim ağrıyor kaşığımın ağrısı bacağıma vuruyor kokulara karşı hassasiyetlik var iki gündür başım dönüyor dünden beri de midem bulanıyor hamilelik belirtisi mi yoksa adet mi bilmiyorum
Insallah gebeliktirrr

Tekrar kan aldı doktor kızlar şimdi ne oldu anlamadım inan

Eklentiler

• IMG_2939.webp
    IMG_2939.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 57
Back
X