- 18 Eylül 2025
- 9
- 8
- 1
- 23
- Konu Sahibi bebekkkgeliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun kan verinEki Görüntüle 3645671 merhaba kızlar. Transfer sonrası yaptığım testler. İki adet 4aa embriyo transfer edildi. 23 yaşındayım. Amh değerim 4.59 baby geliyor sanki? Kan tahlilim pazartesi nolur cevap verin güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.![]()
2 güne birHayırlı olsun kan verin![]()
Gün geçtikçe çizgi belirginleşiyor bence var hayırlı olsun![]()
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepımızeteşekkür ederim inşallah
En güzel şeyi görmüşsün şuanda zaten biz ne desekkiEki Görüntüle 3645671 merhaba kızlar. Transfer sonrası yaptığım testler. İki adet 4aa embriyo transfer edildi. 23 yaşındayım. Amh değerim 4.59 baby geliyor sanki? Kan tahlilim pazartesi nolur cevap verin güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.![]()
Hayırlı olsun kan verin![]()
Teşekkür ederim dualarım sizinleEn güzel şeyi görmüşsün şuanda zaten biz ne desekkihayırlı olsun canım benim Rabbim bizlerede nasip etsin bol dua gönder bize.. bide kendine şükür
![]()
Teşekkür ederimHayırlı olsun![]()
Gün geçtikçe çizgi belirginleşiyor bence var hayırlı olsun![]()
Gözün aydın canım darısı bize insallah kan vermedın mi
Bacım her menşında varsınGözün aydın canım darısı bize insallah kan vermedın mi
Bakıyorum sende okuyorsun her yerdenBacım her menşında varsın![]()
Vakit öldürmece işteBakıyorum sende okuyorsun her yerdenne yapalım iş olmayınca merak ediyorum
![]()
Sanki hafif bir sızı var kasıklarda emin olamıyorum sen ne varVakit öldürmece iştevarmı bi gelişme bi belirti filan ay
Bende de çok hafif giriyor çıkıyor kasık ağrısı başka bir şey yok şuanSanki hafif bir sızı var kasıklarda emin olamıyorum sen ne var
Benimde canım aynı hiç ovulasyon yaptın mı iğnenin etkisi geçti mi dıyeBende de çok hafif giriyor çıkıyor kasık ağrısı başka bir şey yok şuan
Dün yaptım hala koyuydu gerçi 6. GündüBende de çok hafif giriyor çıkıyor kasık ağrısı başka bir şey yok şuan
Yapmadım canım ne ovülasyon ne gebelik testi var elimde açıkçası yapmak da istemiyorum akışına bırakmak en iyisi 25 inden sonra bakcam ama sen ne zaman bakmayı düşünüyorsunDün yaptım hala koyuydu gerçi 6. Gündü
Anladım cnm bende ovulasyın testi var ben sadece etkisi var mı diye baktım daha bakmam bende hemen hemen senle aynı tarihte bakarım döngüm 28 EylülYapmadım canım ne ovülasyon ne gebelik testi var elimde açıkçası yapmak da istemiyorum akışına bırakmak en iyisi 25 inden sonra bakcam ama sen ne zaman bakmayı düşünüyorsun