• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

bebekkkgeliyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
9
8
1
23
4FA3EC75-8E3B-4090-A4B3-00408BED9A08.webp
merhaba kızlar. Transfer sonrası yaptığım testler. İki adet 4aa embriyo transfer edildi. 23 yaşındayım. Amh değerim 4.59 baby geliyor sanki? Kan tahlilim pazartesi nolur cevap verin güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. ❤️

Eki Görüntüle 3645671 merhaba kızlar. Transfer sonrası yaptığım testler. İki adet 4aa embriyo transfer edildi. 23 yaşındayım. Amh değerim 4.59 baby geliyor sanki? Kan tahlilim pazartesi nolur cevap verin güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. ❤️
En güzel şeyi görmüşsün şuanda zaten biz ne desekki 🤭😍 hayırlı olsun canım benim Rabbim bizlerede nasip etsin bol dua gönder bize.. bide kendine şükür 💐🤲🏻🐣

Yapmadım canım ne ovülasyon ne gebelik testi var elimde açıkçası yapmak da istemiyorum akışına bırakmak en iyisi 25 inden sonra bakcam ama sen ne zaman bakmayı düşünüyorsun
Anladım cnm bende ovulasyın testi var ben sadece etkisi var mı diye baktım daha bakmam bende hemen hemen senle aynı tarihte bakarım döngüm 28 Eylül

Back
X