- 31 Mart 2023
- 829
- 270
- 33
- Konu Sahibi berillimsi
-
Regle baya var bu kadar hızlı belirti vericeğini sanmıyorum zaten regl den 14 gün önce yumurtlama oluyor belki psikolojiktir, ama en iyisi biraz daha bekleyip kan verin inşallah hamilesinizdir ❤ kanda hemen çıkarKızlar göğsüm sanki çok ağır olmuş böyle kaldıramıyorum gibi kasıklarımda ve belimde iğne batması gibi oluyor göğüs ucumda küçük beyaz sivilce gibi olşumuş ve göğüs ucumda kararma da var ben acaba psikolojik olarak mı böyle hissediyorum ya
Ben regle iki gün kala idrar testinde öğrenmiştimAdetime 6 gün var
Beklemek çok zor biliyorum ben üç sene bekledimİnşallah ya psikolojik olarak ya da gerçekten var diye hissediyorum
Amh verdiniz mi bende de pcos görünümlü denmiştiBende pcos var ben çocuk çok seviyorum ve istiyorum rabbim inşallah kolaylıkla hayrlısyla nasip eder doktorum hani pcos tan dolayı olmayabilir dedi o yüzden biraz stres oldum
Bende böyleydi BAT 21 eylül dü ilk yaptım silik çıktı kan verdim negatif. 1 hafta geçti hala olmadım ve testler negatifİnşallah ya psikolojik olarak ya da gerçekten var diye hissediyorum
Hayır sizin gibi pcos ama ileri değil ultrasonda görünüm var sadece amh çok normal çıktıO ne oluyor bilmiyorum bebeğe mi pcos görünümlü dedi
E şimdi var mı yok mu benimde aynı durumBende böyleydi BAT 21 eylül dü ilk yaptım silik çıktı kan verdim negatif. 1 hafta geçti hala olmadım ve testler negatif
Benimde ilk yaptım silik çıktı aslında silik bile değil baya net çıktı yani sonra yaptım çıkmadı o yüzden stres yaptımTekrar kan vermedim ama idrar testi bu sabah da tek çizgi hiç bir şekilde görünmuyor ikinci çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?