Hamile miyim

Regle baya var bu kadar hızlı belirti vericeğini sanmıyorum zaten regl den 14 gün önce yumurtlama oluyor belki psikolojiktir, ama en iyisi biraz daha bekleyip kan verin inşallah hamilesinizdir ❤ kanda hemen çıkar

Bende pcos var ben çocuk çok seviyorum ve istiyorum rabbim inşallah kolaylıkla hayrlısyla nasip eder doktorum hani pcos tan dolayı olmayabilir dedi o yüzden biraz stres oldum

Tekrar kan vermedim ama idrar testi bu sabah da tek çizgi hiç bir şekilde görünmuyor ikinci çizgi

Tekrar kan vermedim ama idrar testi bu sabah da tek çizgi hiç bir şekilde görünmuyor ikinci çizgi
Benimde ilk yaptım silik çıktı aslında silik bile değil baya net çıktı yani sonra yaptım çıkmadı o yüzden stres yaptım

o testi de arkadaşıma şaka yapmak için aldım dedim kalemle çizerim ama dedim dur öylesine yapayım yaptığımda ilk dk iki çizgi belirginleşti o kadar mutlu oldum ki anlatamam şimdide çıkmıyor on tane test yaptım ama çıkmadı

Evet bende de öyle oldu bir arkadaşım da aynı şekilde sonra regl oldu mevsimsel demiş doktor

Uzaktan bakınca bile belli oluyordu

Eklentiler

• IMG_1527.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 13
İnşallah vardır daha adetime var diye umudumu tamamen kaybetmedim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bende bugun doktoruma mesaj attım normalde düzenli olduğumu 28 gune bir fakat bu ay geçtiğini testlerin negatif olduğunu söyledim. Duphaston kullan adet olunca gel dedi bakalım bugun başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…