Hamile miyim

Şu uyku var ama uyuyamıyorum cümlesi basit gibi görünse de valla çok iyi anlıyorum bende yaşıyorum ama psikolojik sanirim bizimkisi , bende göğüs hassasiyeti var çok fazla sancı gibi 2 3 kez şiddeti yüksek belime ağrı girdi her gün değil ama bi de bu gün uzayan bir akintim oldu seffaf belki de adet belirtisi yani

Kızlar regle 3 günüm var ilk baştaki awox ikinci Days doctor üçüncü de Ovulasyon testim varmıdır ki ümitsizim bu aydan ama

Ay içimden bir ses sende var bir şeyler diyo ikinci test görünüyor bence baya ovulasyon da da sanki artış olmuş değer de tam silik diyemeyiz inşallah güzel haberler
İnşallah bebişim ya pek umudum yok dedikçe testler bir öyle bir böyle daha da 3 gün var ya bakalım yarın sabah yine yaparım ikinci testin de markası kötü hep yalancı pozitif veriyor maalesef

İnşallah bebişim ya pek umudum yok dedikçe testler bir öyle bir böyle daha da 3 gün var ya bakalım yarın sabah yine yaparım ikinci testin de markası kötü hep yalancı pozitif veriyor maalesef
Bat ne zaman benin 1 Ekim ama herkes gecikiyor havalardan sanırım ben geçikirsem daha çok stres olurum hep gününde olurum çünkü, benim de umudum yok ama adet olunca hem üzülüyorum hemde beklentim bittiği için rahatlıyorum çok saçma

Benim de 1 Ekim gecikme olacağını sanmıyorum ya regl öncesi gibi belim ağrıyor benim

Ya
Benim de 1 Ekim gecikme olacağını sanmıyorum ya regl öncesi gibi belim ağrıyor benim
Bir şey sormak istiyorum seffaf uzayan akıntı için yumurtlama diyorlar ama benim adetime 3 gün kaldı ve ovulasyon yine takip ettim ben şimdi yumurtlama olması imkansız offf o dediğin bel ağrısı bende sancı olarak 2 kez oldu bi bu gün oldu hatta avm nin orta yerine oturdum sonra geçti bi süre sonra

Benim de testte pik görmeden önce ve sonra hep oldu şeffaf akıntı ona inanmıyorum ben bel ağrısı da bana regl düşündürüyor ya

Benim de testte pik görmeden önce ve sonra hep oldu şeffaf akıntı ona inanmıyorum ben bel ağrısı da bana regl düşündürüyor ya
Normalde adetten öncesi belin ağrır mı, aslında var ya bizler belirti olmasa vücudumuz da bu kadar dillendirmeyiz kendimize haksızlık ediyoruz psikolojik falan diye çünkü bebek olsa da olmasa da icerde bir şeyler olmaya çalışıyor ve tabiki hormonlarımıza yansıyor bu durum doğal olarak bel ağrısı akıntı vs oluyo gebe kalamadiysak psikolojik diyoruz ama sonuçta bedenimiz bununla mücadele etti yani kendimizi sevelim henüz delirmedik

Evet kuşum benim hep üç dört gün önceden belim ağrır olacağım gün de karnım şuan aynı bel ağrısını çekiyorum o yüzden regl bekliyorum açıkçası tabi ki regl olmak da bir olay onun da belirtileri var benim meme hassasiyeti çok fazla mesela ama regle bağlıyorum delirmedik evet ama henüz her an delirebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…