Hamile miyim

Adet söktürücü mü başladın beni. Doktorum adet gecikmesinin on gün bile bekle dedi sakin öyle şeyler kullanma dedi

Düşük varsa tutunması için kullanılıyormuş . Adet i düzenliyormuş
Hamilelikte kullanıldığı icin sıkıntı etmedim

Kızlar 4 gün kala erken gebelik yaptım negatif sanırım ama bi kaç kişi de açıp baktıklarını gördüm açınca da böyle ben pek anlamıyorum bakar mısın

Eklentiler

• 1000071500.webp
    80,3 KB · Görüntüleme: 19
Tek başına söktürücü olsaydı kullanmazdım . Eğer olmazsam pazartesi kan tahlili vermeyi duşunuyorum

Valla bu testler psikoloji bozuyor günün geçince yap çıkmazsa 1 hafta bekle kan testi yap çıkar zaten

İnanmıyorum artık inan bu ay silik çizgiyi net gördüm beklenen adet gunumde ondan sonrakı hepsi negatif çıktı . 1 hafta geçti daha olmadım

Kızlar daha önce hamilelik geçirmiş olan birine sormak istiyorum göğüs üstü ve çevresi damarlarım aşırı belirginleşmiş hem hep uykum var hem hiç uyumuyorum hem çok iştahım var hem midem çok rahatsız herşeyi çıkarıyor yada çıkarmak istiyorum şişkinlik aşırı var bende göğsüm çok ağrılaşmış sanki

Canım benim sana yorum yapıyoruz ya zaten o kadar erken şişmez 5 haftadan sonra başlıyor mide bulantısı sen hamile bile olsan şu an psikolojik

Ben şişmiş demiyorum ki zaten ya aman. Gerçekten ben aşırı taktım bu ay kafama
Şu an hamile bile olsan anca artıyor değerlerin öyle düşün yumurtlama regl hepsinin belirtisi benzer sen regli bekle en iyisi zaten varsa seninle büyüyor şu an öyle düşün ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…