- Konu Sahibi berillimsi
-
Görünmüyor canım günün geçince tekrarla benceKızlar 4 gün kala erken gebelik yaptım negatif sanırım ama bi kaç kişi de açıp baktıklarını gördüm açınca da böyle ben pek anlamıyorum bakar mısın
Görünmüyor canım günün geçince tekrarla bence
Malesef brnde göremedimKızlar 4 gün kala erken gebelik yaptım negatif sanırım ama bi kaç kişi de açıp baktıklarını gördüm açınca da böyle ben pek anlamıyorum bakar mısın
Sanırım 11 günden sonra mı beta hcg salgılanmaya başlıyor , ama testlerin üzerinde iliskiden 5 gün sonra sonuç verir falan yazıyorlar insan bir düşünüyor yani zaten psikolojimiz normal degilMalesef brnde göremedim
Kesinlikle katılıyorum ama çokta tutamıyorum kendimi yani sonra kendime kızıyorumValla bu testler psikoloji bozuyor günün geçince yap çıkmazsa 1 hafta bekle kan testi yap çıkar zaten
Canım benim sana yorum yapıyoruz ya zaten o kadar erken şişmez 5 haftadan sonra başlıyor mide bulantısı sen hamile bile olsan şu an psikolojikKızlar daha önce hamilelik geçirmiş olan birine sormak istiyorum göğüs üstü ve çevresi damarlarım aşırı belirginleşmiş hem hep uykum var hem hiç uyumuyorum hem çok iştahım var hem midem çok rahatsız herşeyi çıkarıyor yada çıkarmak istiyorum şişkinlik aşırı var bende göğsüm çok ağrılaşmış sanki
Simdi testi tekrarlasana canım artık varsa muhakkak çıkar heraldeİnanmıyorum artık inan bu ay silik çizgiyi net gördüm beklenen adet gunumde ondan sonrakı hepsi negatif çıktı . 1 hafta geçti daha olmadım
Canım benim sana yorum yapıyoruz ya zaten o kadar erken şişmez 5 haftadan sonra başlıyor mide bulantısı sen hamile bile olsan şu an psikolojik
Şu an hamile bile olsan anca artıyor değerlerin öyle düşün yumurtlama regl hepsinin belirtisi benzer sen regli bekle en iyisi zaten varsa seninle büyüyor şu an öyle düşün ❤Ben şişmiş demiyorum ki zaten ya aman. Gerçekten ben aşırı taktım bu ay kafama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?