• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

sesssizsinema

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
124
17
13
Selam bat bugündü hala regli olmadım belirti olarak 2 gündür sıcaklama var diğer hepsi adet belirtisiyle aynı erken test yaptım ama yok galiba siz görebiliyor musunuz
5 dakika içinde bu fotoyu çektim
Önceki gebeliğimde de 3 gün gecikmişti öyle silik çıkmıştı tabi sonra düşük yapmıştım sizce hanımlar

Eklentiler

• IMG_1980.webp
    IMG_1980.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 122
V
Selam bat bugündü hala regli olmadım belirti olarak 2 gündür sıcaklama var diğer hepsi adet belirtisiyle aynı erken test yaptım ama yok galiba siz görebiliyor musunuz
Önceki gebeliğimde de 3 gün gecikmişti öyle silik çıkmıştı tabi sonra düşük yapmıştım sizce hanımlar
Var gibi görünüyor buda benim bat günü olan testim koyuyorum buraya

Eklentiler

• IMG20251018194939.webp
    IMG20251018194939.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG20251018194930.webp
    IMG20251018194930.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG20251018164816.webp
    IMG20251018164816.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG20251018152653.webp
    IMG20251018152653.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG20251018150242.webp
    IMG20251018150242.webp
    125,6 KB · Görüntüleme: 63
Ben o akşam kahverengi kanamam başladı ertesi günü parçalı şekilde oldu iki gün daha sürdü dün yine test yaptım kontrol amaçlı negatife döndü yani kimyasal gebelik oldu benimki

Ben o akşam kahverengi kanamam başladı ertesi günü parçalı şekilde oldu iki gün daha sürdü dün yine test yaptım kontrol amaçlı negatife döndü yani kimyasal gebelik oldu benimki
Aa geçmiş olsun sizinki net görünmüş halbuki ben de beta tkibi yapacagım mecbur ama ümitlenmek istemiyorum

Aa geçmiş olsun sizinki net görünmüş halbuki ben de beta tkibi yapacagım mecbur ama ümitlenmek istemiyorum
Çok sağolun ama şunu anlamış oldum bebek olamayınca günlerde beklesen yinede çizgi olmuyor onu fark ettim yani kuruma diye düşünseniz de iki gün iki gün tekrar edin

Çok dikkatli bakınca var gibi görünüyor

Hımm evet malesef 1 gün gecikmekle sağlıklı gebelik direkt çift çizgi mi çıkıyor
Orasını bilemem o bide yumurtlamaya bakar ve kişiden kişiye değişir bu benim adet günümün testiydi benim böyle çıktı kimisinde daha silik çıkabilir kimisinde daha koyu ve ztn benim gebelik yokken ki HCG bile 2.50 ztn ilk başta iki artarak çıksa bile direk 5 oluyor Mesela

Eklentiler

• IMG20251018194925.webp
    IMG20251018194925.webp
    6 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG20251018152653.webp
    IMG20251018152653.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG20251018152639.webp
    IMG20251018152639.webp
    15 KB · Görüntüleme: 41
Benimde bugün olmam gerekiyordu olmadım dün yaptım negatif çıktı ama sıcaklıyorum hafif midem bulanıyor göğüslerime dpkunamıyorum çok acıyor adet sancılarım oluyor ama ümitlenmek istemiyorum sonra çok yıkılıyorum dün çok ağladım birdenbire niye olmuyor diye

Orasını bilemem o bide yumurtlamaya bakar ve kişiden kişiye değişir bu benim adet günümün testiydi benim böyle çıktı kimisinde daha silik çıkabilir kimisinde daha koyu ve ztn benim gebelik yokken ki HCG bile 2.50 ztn ilk başta iki artarak çıksa bile direk 5 oluyor Mesela
Hımm siz ne zaman düşünüyorsunuz hemen mi hazır mısınız

Benimde bugün olmam gerekiyordu olmadım dün yaptım negatif çıktı ama sıcaklıyorum hafif midem bulanıyor göğüslerime dpkunamıyorum çok acıyor adet sancılarım oluyor ama ümitlenmek istemiyorum sonra çok yıkılıyorum dün çok ağladım birdenbire niye olmuyor diye
Beraber bekleyelim 🥹 Duygusallık bende de var şimdiden kan vermek istemiyorum umutlanmak tekrar aynılarını yaşamak zor geliyor zaten kimyasalsa 1 haftaya belli olur diyorum ama ya sağlıklıysa betayı da merak ediyorum

Beraber bekleyelim 🥹 Duygusallık bende de var şimdiden kan vermek istemiyorum umutlanmak tekrar aynılarını yaşamak zor geliyor zaten kimyasalsa 1 haftaya belli olur diyorum ama ya sağlıklıysa betayı da merak ediyorum
Dün baktım bembeyaz tek çizgi çıktı amh düşük benim birde çok kaygılıyım o yüzden hiç ümitli değilim ya ama her şeyden çok istiyorum ya inşallah vardır ya inşallah hamileyizdir 😇😇

Bir de kirpiklerim çok karıştı top top oldu annem daha gecikmeden sordu direkt bilimsel midir bilmem ama

Dün baktım bembeyaz tek çizgi çıktı amh düşük benim birde çok kaygılıyım o yüzden hiç ümitli değilim ya ama her şeyden çok istiyorum ya inşallah vardır ya inşallah hamileyizdir 😇😇
İnşallahh sağlıklı hamileyizdir gerçekten çok istiyoruz ama iki ihtimali de düşünüp heveslenmek istemiyorum

Back
X