• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

rbatn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Kızlar adetime 6 gün var geçen hafta yaptığım testler bunlar 3 gün üst üste yaptım 3 ü de silik sizce normal mi

Eklentiler

• IMG_0221.webp
    IMG_0221.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_0223.webp
    IMG_0223.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 115
  • 1C4E117C-346D-4006-945E-67E973177A12.webp
    1C4E117C-346D-4006-945E-67E973177A12.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 123
Bu testler negatif görünüyor zaten boyle golge şeklinde gozukmesini pozitif almiyorlar. Silik olsa da net olması lazım

Eklentiler

• IMG_0290.webp
    IMG_0290.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 123
Kızlar adetime 6 gün var geçen hafta yaptığım testler bunlar 3 gün üst üste yaptım 3 ü de silik sizce normal mi
hangi marka kullandın testlerini ? birde erken gebelik testiyle dene

Artimed kullandım erken test ile de yaptım onda çıkmadı normal mi bu
o zaman testte hata olabilir. normal kaset testte çıkıp erken gebelikte çıkmaması garip. bi kan ver istersen

Beklemiş test mi ? Bazen çok net çizgiler çıkıyor bekleyince. Üsttekiler negatif geldi bana erken yumurtlama görmediysen zaten 6 gün kala çıkmaz.

1) artımed'e güvenmeyin
2) ilk gönderideki ikinci fotoda çizgiyi gördüm ben
3) bat'a 6 gün kalması aşağı yukarı dpo 8 gibi bir zaman eder. Ondan daha da erken başlamışsınız teste. Bırakın siliği, hiç çizgi çıkmaması bile normal. Dpo 11 gibi netleşir.
4) bana sorarsanız pozitif. Testlere devam ederek (sabah ilk idrarla) koyulaşmayı takip edin bence. Ya da bat'a kadar bekleyip tekrar test yapın. Sonra da kan verirsiniz.

1) artımed'e güvenmeyin
2) ilk gönderideki ikinci fotoda çizgiyi gördüm ben
3) bat'a 6 gün kalması aşağı yukarı dpo 8 gibi bir zaman eder. Ondan daha da erken başlamışsınız teste. Bırakın siliği, hiç çizgi çıkmaması bile normal. Dpo 11 gibi netleşir.
4) bana sorarsanız pozitif. Testlere devam ederek (sabah ilk idrarla) koyulaşmayı takip edin bence. Ya da bat'a kadar bekleyip tekrar test yapın. Sonra da kan verirsiniz.
Ben neredeyse 10 test yaptım sadece ikisinde çok çok silik çıktı diğerleri hep böyle

Ben neredeyse 10 test yaptım sadece ikisinde çok çok silik çıktı diğerleri hep böyle
Hepsinde çok çok da olsa silikse ve gözle gördüyseniz her gün ya da günaşırı sabah ilk idrarla testleri tekrarlayıp koyulaşmayı takipmedin muhtemelen vardır :)

Artimed beni o kadar yanılttı ki hiç güvenemiyorum maalesef. Silik çizgiler gözüküyor bazılarında ama daha net çizgilerle kanda negatif gördüğüm olmuştu.Bence başka markayla teyit etmelisin. İnşallah hamilesindir

Artimed beni o kadar yanılttı ki hiç güvenemiyorum maalesef. Silik çizgiler gözüküyor bazılarında ama daha net çizgilerle kanda negatif gördüğüm olmuştu.Bence başka markayla teyit etmelisin. İnşallah hamilesindir
Başka marka yok ki bu markadan 10 tane aldım 8 i böyle çıktı ikisi bozuk

Back
X