Hamile miyim?…

flower21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Herkese merhaba..

1 yildir bebek deniyoruz. bu ay da reglim gecikti (cogu zaman gecikir) sadece bu ay farkli olarak hafif koyu renk akintim vardi cok az regl olacagim sandim ama olmadi suphelendim test aldim ve silik cikti bi saat sonra tekrar yaptim ama sanirim bol su icmektende olabilir az daha silik cikti. Sizinle paylassmak istedim
IMG_0965.webp

Eklentiler

• IMG_0969.webp
    IMG_0969.webp
    84,4 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Herkese merhaba..

1 yildir bebek deniyoruz. bu ay da reglim gecikti (cogu zaman gecikir) sadece bu ay farkli olarak hafif koyu renk akintim vardi cok az regl olacagim sandim ama olmadi suphelendim test aldim ve silik cikti bi saat sonra tekrar yaptim ama sanirim bol su icmektende olabilir az daha silik cikti. Sizinle paylassmak istedimEki Görüntüle 3803998
Pozitif aşkım sabahtan akşama kadar yapsanda sabah daha koyu cikar çizgi akşam daha açık bilgin olsun 😍🫠

Markası ne testin
Herkese merhaba..

1 yildir bebek deniyoruz. bu ay da reglim gecikti (cogu zaman gecikir) sadece bu ay farkli olarak hafif koyu renk akintim vardi cok az regl olacagim sandim ama olmadi suphelendim test aldim ve silik cikti bi saat sonra tekrar yaptim ama sanirim bol su icmektende olabilir az daha silik cikti. Sizinle paylassmak istedimEki Görüntüle 3803998

Şimdi kimseyle paylaşma valla nazara inaniyorum ben kanla kesinlestir sonra paylaş ama bana kalırsa ilk 3 ay paylaşma eşinden başka
Cok haklisin kan ile kesinlestirdikten sonra ailemizle paylasicaz umarim guzel haber alirim.

Back
X