hamile miyim?

aktasozlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
214
1
96
İstanbul
ben ıdrar tahlılımpozıtıf ıkı gun arayla kan tahlılı yaptırdım 256 ıkıncı kan tahlılım 596 cıktı doktora gıtmedım daha adetım 3 gun gecıktı arkadslar hamıle goguslerınden sut gelıyo benımkınden gelmıyo sızınde oldumu hıs sıkınca sut gelıyo onlarınkınden hatta arkadaslar hamle oldugunu ole anlamıss normalmı benımkınden gelmemesı

ben ıdrar tahlılımpozıtıf ıkı gun arayla kan tahlılı yaptırdım 256 ıkıncı kan tahlılım 596 cıktı doktora gıtmedım daha adetım 3 gun gecıktı arkadslar hamıle goguslerınden sut gelıyo benımkınden gelmıyo sızınde oldumu hıs sıkınca sut gelıyo onlarınkınden hatta arkadaslar hamle oldugunu ole anlamıss normalmı benımkınden gelmemesı

normal canım ben 2 gebelik yaşadım ikisindede süt gelmediiiii üzülme sakın normallll hayırlı olsun canımmmm:49::emir_bebek::nazar:

Tebrik ederim canım, Rabbim tamamına erdirsin. Hamileyken süt gelecek diye bi şey yok. Bende hamile kaldığımı öğrendiğimde süt filan gelmemişdi. İçini ferah tut.

canım başlığını yeni gördüm.ilk aylarda mutlaka süt gelcek diye bişey yok.kişiye göre değişir.hamilelğin 6.ayında başlar,kimisinde doğumdan sonra gelir.yani bu değişkendir kişiye göre.böyle şeyler düşünme arkadaşım.kalp atışlarını bi duy rahatlarsın zaten:))inşallah sağlıklı sıhhatlı olur :))

hayirli olsun..bendende hic gelmedi sut son ayima kadar...bence takilma buna saglikli bi gebelik gecirirsin ins.:49::71:

Back
X