Himmmmm.buyuk ihtimalle hamilesinnnnnn.bende adetime 4 gun kala yaptim ayni boyle cikmisti.simdi 30 haftam bitti cok sukur:)darisi sana olsun insallah.dusuk yaptim deyipte kendine dert etme rabbim herseyin hayirlisini versin.
O işte bi yanlışlık var canım 0,19luk bir kan değeriyle kese görülmesi mümkün değil. Kan değerin hamile olmadığını gösteriyor ama zaten çok erken yaptırmışsın hamileysen adet gününe kadar artar. Kesenin görünmesi içinse bu değerin 2000leri geçmesi gerekiyo. senin doktorunla aranda bi yanlış anlaşılma olmuş olabilir ya da doktorun diplomayı manavdan almış :)) bence adet günün geldiğinde yeni bir kan testi yaptırSelam kızlar ben sıteye yenı uye oldum. Kafam cok karıstı bana yardımcı olursanız cok sevınırım. Sat 10 gun kala kasık ve karın agrısıyla doktora gıttım ultrasondan baktı kese var dedı ama kesın olarak gebesın demedı kan testım 0.19 cıktı negatıf yanı ama yınede ılac ıcme gebe olabılırsın adet gununde gel test yapalım cıkar dedı. Adet gunum 11ınde ama bekleyemıyorum kafam cok karıstı sızce hamıle mıyım?
. Ultrason resmını koysam bı yorumun olabılır mı ?O işte bi yanlışlık var canım 0,19luk bir kan değeriyle kese görülmesi mümkün değil. Kan değerin hamile olmadığını gösteriyor ama zaten çok erken yaptırmışsın hamileysen adet gününe kadar artar. Kesenin görünmesi içinse bu değerin 2000leri geçmesi gerekiyo. senin doktorunla aranda bi yanlış anlaşılma olmuş olabilir ya da doktorun diplomayı manavdan almış :)) bence adet günün geldiğinde yeni bir kan testi yaptır
. Ultrason resmını koysam bı yorumun olabılır mı ?
91f5dac4651b1072fc84a4cc9d905086c3c906e9
. Oncelıkle tebrık ederım saglıkla kucagına alırsın ıns. Adına cok sevındım. Ben ozele gıttım kontrole ultrasonda kese gıbı bısey vardı gecen ayda adetım az olmustu ustune gormus olabılırsın deyıp kan testı yaptı sonuc oyle cıkınca ultrasondakı pıhtıda olabılır dedı bu arada kasıklarımda ve karnımda cok agrım vardı sonuc boyle olunca adetıne daha cok varmıs gunun gelınce gel yapalım testı dedı ben dayanamadım evde adetıme 5 gun kala yaptım sılık cıktı ıkıncı cızgı sımdıde yarını beklıyorum yarın test yapcm cıkarsa yıne kan testı yaptırcm henuz adet olmadım ve cok merak edıyorum lutfen dua et hayırlı bı sonuc alıyım bos gebelık olmasındanda korkmuyo degılım aslındabenimki de çok silik çıkmıştı cumartesi günü, bugün kan testi yaptırdım, adetime de 2 gün var, hamileymişim çok şükür114 çıktı beta hcg :)
ama senin kese görünmesi çok garip, bence satı beklemene gerek yok, yarın yaptır kan testi, zaten hamileysen muhakkak çıkar. inşallah hamilesindir, Allah gönlüne göre versin
. Oncelıkle tebrık ederım saglıkla kucagına alırsın ıns. Adına cok sevındım. Ben ozele gıttım kontrole ultrasonda kese gıbı bısey vardı gecen ayda adetım az olmustu ustune gormus olabılırsın deyıp kan testı yaptı sonuc oyle cıkınca ultrasondakı pıhtıda olabılır dedı bu arada kasıklarımda ve karnımda cok agrım vardı sonuc boyle olunca adetıne daha cok varmıs gunun gelınce gel yapalım testı dedı ben dayanamadım evde adetıme 5 gun kala yaptım sılık cıktı ıkıncı cızgı sımdıde yarını beklıyorum yarın test yapcm cıkarsa yıne kan testı yaptırcm henuz adet olmadım ve cok merak edıyorum lutfen dua et hayırlı bı sonuc alıyım bos gebelık olmasındanda korkmuyo degılım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?