hamile miyim???

Bende bı gelısme yok sımdılık. Esım geldı ama henuz konusamadık hastane ısını .. Ins bı sıkıntı yoktur sen ıcını ferah tut dua et hayırlısıyla bısey olmaz

ama kaç gün geçti artık, gidin bir hastaneye, meraklandırıyorsunuz beni

bu arada ben dün gittim cerrahapaşaya, herşeyim de normalmiş çok şükür. Doktorum boş yere endişelendirdi beni.
haberlerini bekliyorum, hadi hastaneye

Esımle gıtmek ıstıyorum onunda uslerı yogun bu ara bugun safranboluda sonrada afrıkaya gıdıcek bnde meraktan olmek uzereyım esım sagolsun bıras rahattırda bana gore o yuzden henuz gıdemedık yanı :2:

Esımle gıtmek ıstıyorum onunda uslerı yogun bu ara bugun safranboluda sonrada afrıkaya gıdıcek bnde meraktan olmek uzereyım esım sagolsun bıras rahattırda bana gore o yuzden henuz gıdemedık yanı :2:

ayy off yarım saatcik ayırıversin yaa, insan bebişini merak etmez mi, gerçi iyi gitmişken kalp atışlarını da duymuş olursunuz belki :)

bende oyle dedımde ben kalp atısını duyarsam sonrada bısey olursa kaldıramam dıyor sanırım bana tek yol gorundu

Yaa niye öyle bencillik yapıyor ama, Allahın takdiri bu her zaman her şey olabilir.

Sen gönlünü ferah tut arkadaşım. Allahın izniyle sağ salim alacağız bebeklerimizi kucağımıza

naptın canım? ben halaaa yatıyorum :) ama her tuvalete çıktığımda peçete pembe oluyor, çok moralim bozuluyor, bitsin bu kanama
ben hala doktora gıtmedım ocagın ılk haftası quatr ıcın doktorda randevum var ıkısını bır arada halledıyım dıyorum. Ama bende hıc kan gelmedı sımdıye kadar sadece sarı akıntım cok oluyo o kadar. bu arada uzme kendını olur boyle seyler yat dınlen anne olmak kolay degıl zorluklarına katlanıcaz artık

doktorumu aradım dün, kanamaları söyleyince en kısa zamanda görmek istediğini söyledi. Yarın sabah gidiyorum, okuduğum kadarıyla kanamalar pek hayra alamet değil, inşallah atlatırım bu sabah biraz fazla kan geldi, baya moralimi bozdu, engel olamıyorum.

Sen nasıl hala doktora gitmeden dayanıyorsun anlamıyorum valla :)) kasık ağrın oluyor mu bu arada?

Olmaz olur mu canım gecelerı cok agrım var bı de gogulerım cok fena sızlıyo saga sola yatamıyorum hıc. Karnımda yavrumun varlıgını bılıyorum ya o bıraz benı durduruyo az kaldı yaa ocaga ne kaldı kı.. Bende duymustum kanamalar dusuk tehlıkesının gostergesıymıs. Ihmal etme hemen gıt doktoruna cnm ha bı de kendını yorma uzanıp ayaklarıa yastık koy dınlen ıns. Bısey olmaz uzulme sakın bebegınıde uzme anlastık mı

Yatmaktan her yerim ağrımaya başladı, başka bişey yaptığım yok zaten.
Gittim doktora. Kesem büyümüş ama bebeği göremedi
Haftaya gene çağırdı, o zaman görür inşallah.
Sen nasılsın?

valla ben aynıyım geceleri ağrım çok oluyor
Henüz hastaneye gitmedim yeni yılın ilk haftası gidicem İnş. Onun dışında bi sıkıntı yok gibi görünüyor bakalım hayırlısı...

valla ben aynıyım geceleri ağrım çok oluyor
Henüz hastaneye gitmedim yeni yılın ilk haftası gidicem İnş. Onun dışında bi sıkıntı yok gibi görünüyor bakalım hayırlısı...

Benim bebişimin kalbi gup gup gup gup yapıyorrr
Çok şükür dün tanıştık kendisiyle, darısı başına canım. Şu kanamalarım da tamamiyle dursa artık benden mutlusu olmayacak, hadi senin haberlerini de bekliyorum, birkaç günün kaldı :81:

Canım nerelerdesin, seni çok merak ediyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…