hamile miyim???

Kan testı yaptırmadım henuz ama bu sabah duramadım yıne ıdrar testı yaptm bır dk ıcınde ıkıncı cızgı cok net belırdı :) umarım hamıleyımdır kan testıne cesaret edemedım yıne negatıf cıkar dıye bıraz beklıcem .. Iyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım eger hamıleysem senınle yakın olcak dogumlarımız galıba ;-)

Evet öyle olacak herhalde benim son sat 14 kasım. Yalnız ben emin oldum sen hamilesin, endişe edilecek bişi kalmamış yani. Bir an önce kan testi yaptır da değerlerimizi kıyaslayalım ☺️ gözün aydın canım :)

Silik de olsa pozitiftir hayırlı olsun

cok saol canım pazartesı gıdebılıcem hastaneye sonucu alınca mutlaka haberdar ederım senı artık 9ay kısmetse haberlesırız bebısler hakkında

cok saol canım pazartesı gıdebılıcem hastaneye sonucu alınca mutlaka haberdar ederım senı artık 9ay kısmetse haberlesırız bebısler hakkında

ayy ben de ne zaman gitsem diye düşünüp duruyorum, bugün gene kan verdim, 680 çıktı
internette okuduğuma göre kese 2000 in üstü olunca gözüküyormuş, ona göre hesaplamalar yapıp duruyorum ne zaman gideyim diye :)
hayırlısıyla keseleri görelim, kalp atışlarını duyalım inşallah

4-5 gune kadar 2000 ı gecer canım ben kendıme dıyodum cok heyecan yapıyorum dıye sen dahada cok heyecanlısın bu benı mutlu ettı. Allahım mutlulugunu daım etsın kalp atıslarını duyunca hersey dahada degıscek umarım bnde bı an once yasarım bunları benımkı kac cıkar bılmıyorum

benimde adetim dort gun gecikti.sadece bir sefer korunmadan iliski oldu.kizim 9 aylik havada soguk cikamadim disari esimde unuttu hep ancak uc gun sonra ertesi gun hapi alabildim.etkisi azaliyormus.j
hic adet olcakmis gibi hissetmiyorum..)): sizce??

aa moral bozmak yok, herşey çok güzel ilerleyecek inşallah :)

benimde adetim dort gun gecikti.sadece bir sefer korunmadan iliski oldu.kizim 9 aylik havada soguk cikamadim disari esimde unuttu hep ancak uc gun sonra ertesi gun hapi alabildim.etkisi azaliyormus.j
hic adet olcakmis gibi hissetmiyorum..)): sizce??

hayırlısı olsun diyelim

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 aylık bir düşüğüm ve birde kimyasal gebeliğim var şimdide bugün adet olmam gerekiyodu ve olmadım 10 gün öncesinde başlayan kasıklarımda ağrı batma şeklinde göğüslerimde hassaslaşma mide bulantısı baş dönmesi hiç bişi olmadı he bide yorgunluk uyku hali oldu sadece yarın test yapıcam hala olmassam

Benımde adetım gecıkmeden once asırı dercede yorgunluk hıssı vardı gecınce test yaptım pozıtıf cıktı ılla belırtılerın hepsı olacak dıye bısey yok ha tabı sımdı bulantım felan var cunkı gectı baya hayırlısı olsun sonuctan haberdar et bızı

Evet hamilesnz hayirli olsun saglikli sihatli buyur inslh

Test ıcın bıras daha beklıcem cnm ben esım ıs ıcın sehır dısına gıttı gelınce beraber gıdıcez sen ne guzel bı cok asama kaydettın umarım bnde yetısırım sana

Keseyi gördük canım çok şükür, 3,5 mm :)
Ama geçen hafta kanamam oldu diye bana iğne verdi, bir de daha önceden genetik testleri yapmıştık, onlardan biraz şüphelendi doktorum, cerrahapaşay yönlendirdi, yarın gidicem o yüzden, coraspirin verdi bir de cerrahpaşanın cevabına göre iğne başlayabilirmiş inşallah birşey çıkmaz

sende ne var ne yok?

Bende bı gelısme yok sımdılık. Esım geldı ama henuz konusamadık hastane ısını .. Ins bı sıkıntı yoktur sen ıcını ferah tut dua et hayırlısıyla bısey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…