- Konu Sahibi seymanurtosun
-
Arkadaşlar merhaba öncelikle adım şeyma 17 yaşındayım sevgilimle çocuk yapmak istiyoruz ve hemen hemen 1 aydan beri her gün 3-4 kere ilişkiye giriyoruz, her seferinde içime boşalıyor ama yarısı geri çıkıyor ilişkiye girdiğimizden bu yana adet olmadım ara sıra kasiklarima ağrı giriyor aniden kalkınca başım dönüyor bayilacak gibi oluyorum su sıralar çok uyumaya başladım ve çok yemek yiyorum bazen canım birşeyler çekiyor ve gobegimin alt kismi biraz şişmiş hamilelik testi negatif çıkıyor bir çok kez denedim yanıltıyor olabilir mi bunların açıklaması ne olabilir lütfen acil bir cevap verin yardiminiza ihtiyacım var.
Arkadaşlar merhaba öncelikle adım şeyma 17 yaşındayım sevgilimle çocuk yapmak istiyoruz ve hemen hemen 1 aydan beri her gün 3-4 kere ilişkiye giriyoruz, her seferinde içime boşalıyor ama yarısı geri çıkıyor ilişkiye girdiğimizden bu yana adet olmadım ara sıra kasiklarima ağrı giriyor aniden kalkınca başım dönüyor bayilacak gibi oluyorum su sıralar çok uyumaya başladım ve çok yemek yiyorum bazen canım birşeyler çekiyor ve gobegimin alt kismi biraz şişmiş hamilelik testi negatif çıkıyor bir çok kez denedim yanıltıyor olabilir mi bunların açıklaması ne olabilir lütfen acil bir cevap verin yardiminiza ihtiyacım var.
Aynen banada garip geldi sevgiliden çocuk, yasin.dogrumu goruyorum bilmiyorum amaArkadaşlar merhaba öncelikle adım şeyma 17 yaşındayım sevgilimle çocuk yapmak istiyoruz ve hemen hemen 1 aydan beri her gün 3-4 kere ilişkiye giriyoruz, her seferinde içime boşalıyor ama yarısı geri çıkıyor ilişkiye girdiğimizden bu yana adet olmadım ara sıra kasiklarima ağrı giriyor aniden kalkınca başım dönüyor bayilacak gibi oluyorum su sıralar çok uyumaya başladım ve çok yemek yiyorum bazen canım birşeyler çekiyor ve gobegimin alt kismi biraz şişmiş hamilelik testi negatif çıkıyor bir çok kez denedim yanıltıyor olabilir mi bunların açıklaması ne olabilir lütfen acil bir cevap verin yardiminiza ihtiyacım var.
Evet hamilesin ailene müjde verebilirsin canım :)
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Ay cok guldum buna
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ciddi ciddi birşey soruyorum ? Lütfen doğru düzgün bir cevap verir misin
Yardımcı olmaya çalışıyorum şurda :)
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Ciddi ciddi birşey soruyorum ? Lütfen doğru düzgün bir cevap verir misin
aklınca bebek yapıp sevgilini kendine mi bağlıycan ? yada acelen ne ? niçin sevgiliden ? düğünü bekleyemedin mi? bunların cevabını ver sorunun cevabını al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?