- 14 Kasım 2013
- 2.353
- 439
- 198
- Konu Sahibi seymanurtosun
-
Sevgilim dediysem bizim zaten imam nikahimiz var bu ay içinde yaşım dolacak ve evlenicez sadece merakimdan sordum
Testler negatif çıkıyor
çocuğun olmuyo diye yüzüstü bırakmasın bu çocuk şimdi seni
Şaka gibi yagercekten dalga gecmeyemi geldin sen buraya yazik gunah...
Belkide kızın sevgilisidir içine kurt düşmüştür de soruyor burda
Arkadaşlar merhaba öncelikle adım şeyma 17 yaşındayım sevgilimle çocuk yapmak istiyoruz ve hemen hemen 1 aydan beri her gün 3-4 kere ilişkiye giriyoruz, her seferinde içime boşalıyor ama yarısı geri çıkıyor ilişkiye girdiğimizden bu yana adet olmadım ara sıra kasiklarima ağrı giriyor aniden kalkınca başım dönüyor bayilacak gibi oluyorum su sıralar çok uyumaya başladım ve çok yemek yiyorum bazen canım birşeyler çekiyor ve gobegimin alt kismi biraz şişmiş hamilelik testi negatif çıkıyor bir çok kez denedim yanıltıyor olabilir mi bunların açıklaması ne olabilir lütfen acil bir cevap verin yardiminiza ihtiyacım var.
Okullar tatil oldu kk ergenustan geçilmiyor...
Evet benimde merak ettigim sen 17 yasindasin peki karsindaki kac yasinda ayni yaşta misiniz yada senden yasca buyukte aileniz izin vermiyoda mecbur mu birakilmak isteniyo ailelerhahahhaharbi iyi konuymuş..
yaş 17 ,hergün 3-4 kere ilişki.............nerde hangi evde?
ısrarla çocuk isteniyor............adam kaç yaşında ki 17 yaşında çocuktan çocuk istiyor acaba?
sevişmeyi maşallah çok iyi biliyorsunuz da,test sonucu negatif çıktığında ,yardım edin gebe miyim diyor bi mok bilmyiotsunuz??
harika gençliksiniz,madem 18 dolunca evleneceksiniz nedir aceleniz??
Soruma cevap alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?