- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
- Konu Sahibi seymanurtosun
-
Yazık ya napsınlar merak ediyorlar..:13: valla doğru söylüyorsun ..ergenus da bizim zamandaki gibi değil bunlar aşmış ergenler..ergen sorunları değil cinsel sorunları var..
Tabi tabi evlenirsiniz ama sen en iyisi Mune yi bekle..24 yaşında biz gizli gizli imam nikahı kiydik ve bu ay evlenicez
dünyanın çivisi çıkmış..
Arkadaşlar merhaba öncelikle adım şeyma 17 yaşındayım sevgilimle çocuk yapmak istiyoruz ve hemen hemen 1 aydan beri her gün 3-4 kere ilişkiye giriyoruz, her seferinde içime boşalıyor ama yarısı geri çıkıyor ilişkiye girdiğimizden bu yana adet olmadım ara sıra kasiklarima ağrı giriyor aniden kalkınca başım dönüyor bayilacak gibi oluyorum su sıralar çok uyumaya başladım ve çok yemek yiyorum bazen canım birşeyler çekiyor ve gobegimin alt kismi biraz şişmiş hamilelik testi negatif çıkıyor bir çok kez denedim yanıltıyor olabilir mi bunların açıklaması ne olabilir lütfen acil bir cevap verin yardiminiza ihtiyacım var.
24 yaşında biz gizli gizli imam nikahı kiydik ve bu ay evlenicez
Yok canım benim o kendince dalga geçtiğini sanıyor..Kızın evde canı sıkılmış oturmaktan, fake konu açmış, milleti dalgaya alıyor.
Afedersin ama kimse bu kadarına cesaret edemez, gerçi sizinki cahil cesareti olabilir.
aileden kaçtın,24 yaşında adamla beraber yaşıyorsun,gebe kalıp aileleri ikan etmeyi planlıyorsun..
ancak sen henüz çocuksun,adam 24 yaşında henüz çocuk yaştaki kızla beraber yaşayıp çocuk planlıyorsa doğru adam değildir,hatta suç işliyor sayılır..
ailen kabul etmezse bu halinle o bebeğ nsaıl bakcaksın,yaırn birgün adam sana kötü davrandığında,arkanda ailen olmadan bebekle ne halt edicekissin??
her moku biliyosun hadi bunları da bil bakalım...
kız bi de imam nikahı var adam 24 yaşında. vay beniii vayyyy...
Rabbim sen bizim çoluğumuzu çocuğumuzu esirge. Bunlarada akıl fikir ver Yarabbim.
madem bi halt yiyosun bari burda anlatma.
bunlar dindar nesil yetiştiriyoruz derken bildiğin gerizekalı nesil yetiştirdiler ya la....
Arkadaşlar merhaba öncelikle adım şeyma 17 yaşındayım sevgilimle çocuk yapmak istiyoruz ve hemen hemen 1 aydan beri her gün 3-4 kere ilişkiye giriyoruz, her seferinde içime boşalıyor ama yarısı geri çıkıyor ilişkiye girdiğimizden bu yana adet olmadım ara sıra kasiklarima ağrı giriyor aniden kalkınca başım dönüyor bayilacak gibi oluyorum su sıralar çok uyumaya başladım ve çok yemek yiyorum bazen canım birşeyler çekiyor ve gobegimin alt kismi biraz şişmiş hamilelik testi negatif çıkıyor bir çok kez denedim yanıltıyor olabilir mi bunların açıklaması ne olabilir lütfen acil bir cevap verin yardiminiza ihtiyacım var.
bunlar dindar nesil yetiştiriyoruz derken bildiğin gerizekalı nesil yetiştirdiler ya la....
Hamile miyim ? Ki öyle konuşuyorsun
Hamile miyim ? Ki öyle konuşuyorsun
amiin. nasıl bi dünya böyle. ne zor çocuk yetiştirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?