- 26 Şubat 2014
- 1.734
- 782
- 133
- Konu Sahibi seymanurtosun
-
Teşekkürler şekerim, üye olduğumdan beri orada duruyor resim. Hayat felsefeme bire bir uyduğu için değiştirme gereği duymadım hiç
Çıldırtıyorlar adamı,gelde sakin cevap yaz şimdi
Sonra kk hatunları çok sinirli hep ters cevap veriyo hep geyik yapıyo oluyornapim şimsi aferin beline kuvvetmi diyeyim bu hatun kılığına girmiş herifin
cnm 9 yıllık evlıyırım bi ben yapamadım bu cocugu.
anladım ama bende iş yok kız nasıl calısıyo baksanıza kraliçe arı gibi bu yaşta vızır vızır.
allah güç kuvvet versin cocuga ne diyeyim
Bu konularda nasıl sakin olayım anacım :))
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Kısss böle bi konu açan kadın olurmuErkek olduğunu nereden anlıyorsunuz yahu ben hiç anlayamıyorum
Kısss böle bi konu açan kadın olurmuanca kadınlara özenen tipler olur
Aaa canım bak 17 yaşındaki kızımızdan taktik öğrenhep diyorum okullar kapandı ergenler kkya sardı
Bende çocuk yapıcam sözlümle detayları paylaşıcam kıs seninle , sizinle huu huuu
daha çokk işim var oyalanmayım burada daha çocuk yapıcam ben kaçar
Sonra kk hatunları çok sinirli hep ters cevap veriyo hep geyik yapıyo oluyornapim şimsi aferin beline kuvvetmi diyeyim bu hatun kılığına girmiş herifin
Sen detay paylaş,olacaklara hazırlıklı ol,hadi güle gülesana
Adımız çıkmış asabiye,gelde sakin ol şimdi bibi
Daha yeni ban yedim hanımımbunlar hep dış mihrakların oyunumu yoksa biz ban yiyelim diyemi
Evet hamilesin ailene müjde verebilirsin canım :)
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
az önce yazmıştım..aç karnını yaklaştır ekrana,biz de ultrasonları açıyoruz,az sonra görücez keseyi kısmetse...
günde 3-4 kez ilişkiye girip 24 yaşındaki adamdan çocuk yapmayı bilen gidip bir test yaptırıp hamile olup olmadığını ööğreneceğinide bilir demi
Hayy Allahım günaha sokma bizi yaa
günde 3-4 kez ilişki mi
uwwwwwwwwwwwwwwwwww çok iyisiniz bebeğimmm !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?