Hamile miyim ?

bizler ki resmi nikahlı eşlerimizle olan münasebetleri utana sıkıla anlatırken şimdiki gençler inanın ne oldum delisi olmuş sevgiliden çocuk bekleyen insan gebe kalmayı sizden benden iyi belir allah ıslah etsin denecek bişi yok

Teşekkürler şekerim, üye olduğumdan beri orada duruyor resim. Hayat felsefeme bire bir uyduğu için değiştirme gereği duymadım hiç

İyi felsefelerde kullanın avatarınızı anam sıyırdım bugün böyle konuları okudukça kendimden geçtim gülmekten , nasıl olduğunun fotoğrafını da ataydı iyiydi

Sonra kk hatunları çok sinirli hep ters cevap veriyo hep geyik yapıyo oluyor napim şimsi aferin beline kuvvetmi diyeyim bu hatun kılığına girmiş herifin

Erkek olduğunu nereden anlıyorsunuz yahu ben hiç anlayamıyorum

Aaa canım bak 17 yaşındaki kızımızdan taktik öğren hep diyorum okullar kapandı ergenler kkya sardı

canım bu şartlarda hamile olman gerekir ama değilsen bence seks sayısını dahada artırın 3 4 az saat başı yapın bi de öyle deneyin bakalım ne olacak

Kısss böle bi konu açan kadın olurmu anca kadınlara özenen tipler olur

Gerçi biz bayanlar olarak cinsel yaşantımızı bu kadar rahat anlatmayız. İlla ki çekiniriz. Hiç bir bayan övünerek günde 3-4 kez seks yapıyorum demez Gerçi yaşı daha 17 ama bilemedim. Haklı olabilirsin :26:

Bende çocuk yapıcam sözlümle detayları paylaşıcam kıs seninle , sizinle huu huuu
daha çokk işim var oyalanmayım burada daha çocuk yapıcam ben kaçar

Sen detay paylaş,olacaklara hazırlıklı ol,hadi güle gülesana

Sonra kk hatunları çok sinirli hep ters cevap veriyo hep geyik yapıyo oluyor napim şimsi aferin beline kuvvetmi diyeyim bu hatun kılığına girmiş herifin

Adımız çıkmış asabiye,gelde sakin ol şimdi bibi

Forumun hamilelik basliklarindan ogrendiginiz iki bilgi ile suraya gelip konu aciyorsunuz ya, eglence anlayisinin sigligina bak
Bir de yasim 17 demis, cakma ad soyad yazmis falan...
Beyin ne kadar elzem bir sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…