- 24 Aralık 2011
- 594
- 130
- 123
- Konu Sahibi seymanurtosun
-
24 yaşında biz gizli gizli imam nikahı kiydik ve bu ay evlenicez
KK'mızın bebişleri onlar
Aslında kıza yol yordam göstermek lazım, madem 4 posta yapıyosun hamile kalamıyosun bi de sürtünmeyi dene sürtünenler hep hamile
günde 3-4 kez ilişki mi
uwwwwwwwwwwwwwwwwww çok iyisiniz bebeğimmm !
Her gün 3-4 posta seks yapıyorsun,tabiii tabiiii yedik bizde darlingin süpermen herhalde,arada şarja bağla ki pili bitmesin garibimin..
Aş erirsen haber ver ekşi erik filan yollayalım sana,şimdi göğüslerde şişmiştir senin..
Haa bide imam nikahınız var,vayyyyy beeee ....
Evladım çocuğum sen git kovanı küreğini al kumda filan oyna istersen..
konu sahibi tosunum sen bakma bunlara, kıskanıyorlar seni
kim istemez 17 yaşında hamile olup, 21 yaşında 3 çocukla ortada kalmayı
kızlar günde 4 kere ile bile olmadıysa arkadaş bölünerek çoğalmayı denesin.
Bknz: Amip,terliksi hayvan...
Eleştirmeyin,çözüm yollari üretin.. Nerde hassas,düşünceli kk kadınları aaaaa
hahah sen nasıl bıseysın harıkasın
Çıldırtıyorlar adamı,gelde sakin cevap yaz şimdi
Canım okadar efora bunları ikizden aşagısı kurtarmaz.. Günde 3-4 kez denemeyle ikizi yakalar bunlar
Beri fake ve erkek olduğunu nickinden bukadar belli etme yavrucum isim ve soyisimbence günde 4 kere ile 4üzünüz olur yarısı dışarı çıkmasın istiyosan amuda kalk sanıyolarki hepsi yumurtalığa koşucak yahu ilk attırdığı yeter gerisi hikaye zaten üzülme
Arkadaşlar merhaba öncelikle adım şeyma 17 yaşındayım sevgilimle çocuk yapmak istiyoruz ve hemen hemen 1 aydan beri her gün 3-4 kere ilişkiye giriyoruz, her seferinde içime boşalıyor ama yarısı geri çıkıyor ilişkiye girdiğimizden bu yana adet olmadım ara sıra kasiklarima ağrı giriyor aniden kalkınca başım dönüyor bayilacak gibi oluyorum su sıralar çok uyumaya başladım ve çok yemek yiyorum bazen canım birşeyler çekiyor ve gobegimin alt kismi biraz şişmiş hamilelik testi negatif çıkıyor bir çok kez denedim yanıltıyor olabilir mi bunların açıklaması ne olabilir lütfen acil bir cevap verin yardiminiza ihtiyacım var.
Kesin sevmediği birinin adıdır. Tecrübeyle sabit, ergenyus düşünme şekilleri-ders1
çocuğun olmuyo diye yüzüstü bırakmasın bu çocuk şimdi seni
Çıldırtıyorlar adamı,gelde sakin cevap yaz şimdi
Avatarına bayıldımsanki orda ki kız benim resim beni çekti söylemeden geçmim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?