Hamile miyim ?

24 yaşında biz gizli gizli imam nikahı kiydik ve bu ay evlenicez

Imam nikahi, etrafa evli oldugunuzu duyurmak icin kiyilir, ayrica, resmi nikah olmadan imam nikahi kiyilmaz diye biliyorum. Sorunu cevaplandiracak olursak, Evet canim hamilesin, nur topu gibi ücüzlerin olacak. Günde ortalama 3-4 kez iliskiye girince 3 tane cocuk garanti... Bu arada sevgilinin gözüde aydin olsun.

kızlar günde 4 kere ile bile olmadıysa arkadaş bölünerek çoğalmayı denesin.

Bknz: Amip,terliksi hayvan...

Eleştirmeyin,çözüm yollari üretin.. Nerde hassas,düşünceli kk kadınları aaaaa

hahah sen nasıl bıseysın harıkasın

konu sahibi tosunum sen bakma bunlara, kıskanıyorlar seni

kim istemez 17 yaşında hamile olup, 21 yaşında 3 çocukla ortada kalmayı

değil mi ama.mesela ben çok isterdim ama 17 yaşımda derdim üni.ye gireyimdi.sonra bi baktım yaş geçmiş şimdi 24 yaşımda doğurdum 1 tane onla kalakaldım meğer 17 de günde 3 4 kere denemeliymişim

kızlar günde 4 kere ile bile olmadıysa arkadaş bölünerek çoğalmayı denesin.

Bknz: Amip,terliksi hayvan...

Eleştirmeyin,çözüm yollari üretin.. Nerde hassas,düşünceli kk kadınları aaaaa

Cözüm yolu:
Seanslari arttirmak.
Günde 6-7 kez iliskiye girsinler, hamile kalma ihtimali dahada yükselir...

Vay anasını Ballandıra ballandıra anlatmışsınız , ben sözlüme kaçıyorum çocuk yapmaya

Ben şimdi anlamadım nasıl oldu ? ama illa ki foto gerek detayı için yoksa sana nasıl yardımcı olucaz ?

yaş 17 ve günde 3 4 kez beraberlik ben 17imde evlendim hiç istemiyordum bile eşimden kaçıyordum resmen ne günlere kaldık

Kesin sevmediği birinin adıdır. Tecrübeyle sabit, ergenyus düşünme şekilleri-ders1

cnm 9 yıllık evlıyırım bi ben yapamadım bu cocugu.
anladım ama bende iş yok kız nasıl calısıyo baksanıza kraliçe arı gibi bu yaşta vızır vızır.
allah güç kuvvet versin cocuga ne diyeyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…