hamile miyim?

melezpiremses

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
15
0
1
33
kizlar 2 bucuk hafta once esimle iliskiye girdik ve kaza sonucu icime bosaldi hemde tam yumurtlama gunumde. 22 saat sonra ella ertesi gun hapi kullandim. adet gunum 2 gun gecikti. mide bulantim bel ve sirt agrim var 1 haftadir fazlasiyla vajinal akintim var ve 1 saat once peceteyle sildigimde kahverengi bir akintim oldu. ama adet olmadim. sizce hamile miyimdir ;(

Ertesi gun hapinin etki suresi ne kadar kisa sure icinde olursa o kadar yuksek. Siz biraz gec kalmissiniz sanki icmek icin. Test alip bi bakin bakalim. Belkide sadece stres yuzunden gecikmistir.

ben dayanamayip 6 gun once erken gebelik testi yaptim ama negatif cikti. ilacin suresi 72 saat yaziyor diye acele etmedim. bir kere korunmasiz cinsel iliskimiz oldu hemen hamile kalabilmem mumkun mu, beni korkutan yumurtlama gunume denk gelmis olmasi

ben dayanamayip 6 gun once erken gebelik testi yaptim ama negatif cikti. ilacin suresi 72 saat yaziyor diye acele etmedim. bir kere korunmasiz cinsel iliskimiz oldu hemen hamile kalabilmem mumkun mu, beni korkutan yumurtlama gunume denk gelmis olmasi
Ertesi gün hapıyla ilgili pek bilgim yok ama şunu söyleyebilirim ilk de olsa hamile kalma şansı yüksek. Bende hamileyim ilk denemede oldu. Nasibi varsa gelir Rabbim dilemişse olur birde böyle bakın duruma

Back
X