- 26 Mart 2016
- 61
- 10
- 1
- 30
- Konu Sahibi Rapunnzelll
-
10 gün gecikmeyle hamile olma ihtimalin çok yüksek. Hemen eczaneden bir test al ve yap derimKızlar midem bulanıyor en sevdiğim şey olan domates bile midemi bulandırıyor basim dönüyor ve koku hassasiyeti var patates yagi kokusu bile midemi bulandırdı kasiklarim da batmalar var ve kasiklarim şiş ve sert adetim 10gün gecikti ve çok duygusallastim vajinal akıntı arttı sizce hamile olabilir miyim
Kızlar midem bulanıyor en sevdiğim şey olan domates bile midemi bulandırıyor basim dönüyor ve koku hassasiyeti var patates yagi kokusu bile midemi bulandırdı kasiklarim da batmalar var ve kasiklarim şiş ve sert adetim 10gün gecikti ve çok duygusallastim vajinal akıntı arttı sizce hamile olabilir miyim
Yoksa birde oyuzden korkuyorum :)Adetin 10 gün mü geçti ben 99 kere test yapmıştım üstüne doktora da gitmiştim nasıl sabrediyosun helal valla :)
Test markası onerirmisin kesin sonuç verenolabilirsin test yaptırmalısın
Ya yoksa diye diye doğuma gitcen nerdeyseYoksa birde oyuzden korkuyorum :)
Her redde guvenemiyorum yanlış çıkma ihtimali cokmus marka onerirmisin :-DYa yoksa diye diye doğuma gitcen nerdeyse
iki farklı idrar testi alabilirsin öyle belli bir marka bilmiyorum ben ama benim kastettiğim kan testiydi cnm yani sağlık ocağı yapar hemenTest markası onerirmisin kesin sonuç veren
en kesin sonuç kan testi canımHer redde guvenemiyorum yanlış çıkma ihtimali cokmus marka onerirmisin :-D
Onuda idrar testi yaptırmadan yaptırmak istemiyorum cumartesi idrar testi yaparımen kesin sonuç kan testi canım
Onuda idrar testi yaptırmadan yaptırmak istemiyorum cumartesi idrar testi yaparım
Nasıl dayanıyosun hayret ben bat a 4 gün kala yapıp öğrenmiş tim idrar testinde hemde inanamayip farklı farklı testler le yaptımOnuda idrar testi yaptırmadan yaptırmak istemiyorum cumartesi idrar testi yaparım
Eğer bebek varsa daha suan 2-2 buçuk haftalık olmalı oyuzden çıkmaz diye düşünüyorum varsa bile yoksa bende zor dayaniyorum 3 haftalikdan sonra kesin belli olurmuşNasıl dayanıyosun hayret ben bat a 4 gün kala yapıp öğrenmiş tim idrar testinde hemde inanamayip farklı farklı testler le yaptım
Bende istiyorum yapmak ama bebek en fazla varsa daha 2 buçuk haftaliktirAy cumartesiye kadar nasıl sabrediceksin? Ben bir gün gecikmeden yapmıştım
Bende istiyorum yapmak ama bebek en fazla varsa daha 2 buçuk haftaliktir
Allah anali babali büyütsün canım sağlıcakla al kucağına inşallah idrar testiylemi ogrendin :)Tatlm ben bebegimi öğrendiğimde bir buçuk haftalikti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?