HAMİLE MİYİM?

kbrkky

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
40
15
8
Merhaba hanımlar. Ben 7 aylık evliyim 4 aydır tedavi oluyorum hamile kalamıyorum. klomen kullanıyordum fakat adetim 3 gün gecikti 1 haftadır midem çok bulanıyor idrar testi aldım akşam iki çizgi çıktı ama ikincisi soluktu sabah bi daha yaptım o da pozitifti aynı gün kan verdim özel bi hastanede negatif dedi nedenini sordum bazen kadınların hormonu yükseliyo ondandır ya da gebelik yeni başlamıştır dedi sizce hamile miyim bugün yine kan verdim iki ün sonra belli olucak???

Neden 2 gün en fazla 1 2 saatte çıkması lazım işk değerin kaç çıktı

Sağlık ocağında yaptırdım bu defa o yüzden perşembe günü sabah çıkar dediler. değer de 0.1 den az yazıyor

Mide bulantisi kasik agrilari halsizlik gogus agrisi dolgunlugu ve hatirlamadigim bir cok sey klomenden kaynakli...
3 gun gecikmenizde klomen kullandiginiz ay yumurtlama bir oncekine gore daha gec olmus olabilir. Ondan dolayi adetiniz beklediginiz tarihten biraz sonraya kayabilir...ihtimallerle konusuyorum tabi...
Ama testi anlamadim. Ilkinde soluksa ikincide de pozitif cikmasi sasirtici. Hadi ilkinde bozuk ikincidede mi bozuk...
Persembe gunu olan kan testinize bakin eger yne negatifse doktorunuza gitmenizi tavsiye ederim

Tesekkur ederim cevap icin fakat 4 aydir kullaniyorum klomeni adetim de gununde oluyodu mide bulantim da olmuyodu insallah guzel bi sonuc alirim :)

Arkadaslar adetm 1 hafta gecikti test negatif çıkar diye yapmaya korkuyorum daha bekliyim mi sizce

ben çoktan baktırmıştım ilişkiden 7 gün sonra belli oluyo iyi sabretmişsiniz:)

Tesekkur ederim cevap icin fakat 4 aydir kullaniyorum klomeni adetim de gununde oluyodu mide bulantim da olmuyodu insallah guzel bi sonuc alirim :)

Bende 3 ay kullandim. Ilk 3 ay belirti oldu ama klomendenmiş son kullandigimda ise cok degisikti sanki adet olmicakmisim gibi ve bulantilar falan oldu. Ama yine degildim suan hic belirti aramiyorum.
Belirtiye yorunca cok yoruluyo insan

Geçen ay ilk defa Klomen kullandım ve ilk defa adetim gecikti.
Klomen'den dolayı geç olmuşum.
Bu kadar gecikmeyle eğer varsa kanda mutlaka çıkardı.
Yine de inşallah hamilesinizdir.

Bende 3 ay kullandim. Ilk 3 ay belirti oldu ama klomendenmiş son kullandigimda ise cok degisikti sanki adet olmicakmisim gibi ve bulantilar falan oldu. Ama yine degildim suan hic belirti aramiyorum.
Belirtiye yorunca cok yoruluyo insan
Aynen insallah siz de ben de isteyen herkes hamis kalir

Geçen ay ilk defa Klomen kullandım ve ilk defa adetim gecikti.
Klomen'den dolayı geç olmuşum.
Bu kadar gecikmeyle eğer varsa kanda mutlaka çıkardı.
Yine de inşallah hamilesinizdir.
Insallah, bugun doktoruma gittim zaten kese gozukmez ama yine de bakalim dedi gozukmedi kan aldi yarin belli olucak sonucu sizinle de paylasicam insallah gebeyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…