Sağlık ocağında yaptırdım bu defa o yüzden perşembe günü sabah çıkar dediler. değer de 0.1 den az yazıyorNeden 2 gün en fazla 1 2 saatte çıkması lazım işk değerin kaç çıktı
Tesekkur ederim cevap icin fakat 4 aydir kullaniyorum klomeni adetim de gununde oluyodu mide bulantim da olmuyodu insallah guzel bi sonuc alirim :)Mide bulantisi kasik agrilari halsizlik gogus agrisi dolgunlugu ve hatirlamadigim bir cok sey klomenden kaynakli...
3 gun gecikmenizde klomen kullandiginiz ay yumurtlama bir oncekine gore daha gec olmus olabilir. Ondan dolayi adetiniz beklediginiz tarihten biraz sonraya kayabilir...ihtimallerle konusuyorum tabi...
Ama testi anlamadim. Ilkinde soluksa ikincide de pozitif cikmasi sasirtici. Hadi ilkinde bozuk ikincidede mi bozuk...
Persembe gunu olan kan testinize bakin eger yne negatifse doktorunuza gitmenizi tavsiye ederim
1 hafta gecikmeyle belli olur diye düşünüyorum idrarda bence test alın yapın inşallah hamilesinizdir.Arkadaslar adetm 1 hafta gecikti test negatif çıkar diye yapmaya korkuyorum daha bekliyim mi sizce
Ben olsam şimdiye kadar kaç test yapmıştım. Şimdi bile yapsan çıkar. Bi belirtin varmı adet gecikmesi disindaArkadaslar adetm 1 hafta gecikti test negatif çıkar diye yapmaya korkuyorum daha bekliyim mi sizce
Tesekkur ederim cevap icin fakat 4 aydir kullaniyorum klomeni adetim de gununde oluyodu mide bulantim da olmuyodu insallah guzel bi sonuc alirim :)
Aynen insallah siz de ben de isteyen herkes hamis kalirBende 3 ay kullandim. Ilk 3 ay belirti oldu ama klomendenmiş son kullandigimda ise cok degisikti sanki adet olmicakmisim gibi ve bulantilar falan oldu. Ama yine degildim suan hic belirti aramiyorum.
Belirtiye yorunca cok yoruluyo insan
Insallah, bugun doktoruma gittim zaten kese gozukmez ama yine de bakalim dedi gozukmedi kan aldi yarin belli olucak sonucu sizinle de paylasicam insallah gebeyimdirGeçen ay ilk defa Klomen kullandım ve ilk defa adetim gecikti.
Klomen'den dolayı geç olmuşum.
Bu kadar gecikmeyle eğer varsa kanda mutlaka çıkardı.
Yine de inşallah hamilesinizdir.
Arkadaslar bende yarın test yapicam insallah iyi haberimi vericem size
Evet canim gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?