HAMİLE MİYİM?

Doktordan geldim maalesef bu sefer de olmadi total 0.92 cikti yani gebelik yok

Kızlar eke bakarmisiniz arkadaşımın testi bata 4 gün var bence var ama sizede sormak istedim acil cevap

Eklentiler

• IMG-20160428-WA0026.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar eke bakarmisiniz arkadaşımın testi bata 4 gün var bence var ama sizede sormak istedim acil cevap

Var gibi ama kesin sonuc regl gectikten sonra allah.korusun kimysal da olabilir.
Testi yarin ilk idrarla tekrar yapsin. Adet gunune kadar. Koyulaşirsa hayirli olsun

Gene yok :/ bide doktora gidicem belki testler yaniltiyodur diye olabilirmi ki sizce

Benim daha belirgindi ikinci cizgi ama bugun ogrendim gebe degilmisim idrar testine guvenmeyi gunu gecince kan tahlili yaptirsin bence

Canim uzulme ben artik kan tahlili yapmiyorm idrar testinde pozitif olana kadarda kan vermeyi dusunmuyorum.
Kan insanin moralini daha cok bozuyor
Aynen canim tese
Canim uzulme ben artik kan tahlili yapmiyorm idrar testinde pozitif olana kadarda kan vermeyi dusunmuyorum.
Kan insanin moralini daha cok bozuyor
Idrara guvenmemek lazim idrarda iki kere pozitif cikti kanda negatif hayal kirikligi en iyisi butun belirtileri yasamadan gunun bi hafta gecmeden test yapmamak insan uzulduguyle kaliyo

Aynen canim tese

Idrara guvenmemek lazim idrarda iki kere pozitif cikti kanda negatif hayal kirikligi en iyisi butun belirtileri yasamadan gunun bi hafta gecmeden test yapmamak insan uzulduguyle kaliyo

Pozitif neye gore pozitif ama iki cizgi ayni koyulukta olana kadar kan testi yaptirmayi dusunmuyoum demek istedim. Cnku bende de silik cikip hamile olmadigim oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…