7 gun bi göğüs hasasiyetim var asiri derecede 5 6 aydn beri
Yapmadım biraz daha bekleyim dedim ama artik yarin yapicam ☺☺☺
Insallah, bugun doktoruma gittim zaten kese gozukmez ama yine de bakalim dedi gozukmedi kan aldi yarin belli olucak sonucu sizinle de paylasicam insallah gebeyimdir
Yaptin mi test insallah hayirli sonuclar alirsinYapmadım biraz daha bekleyim dedim ama artik yarin yapicam ☺☺☺
Doktordan geldim maalesef bu sefer de olmadi total 0.92 cikti yani gebelik yok
Kızlar eke bakarmisiniz arkadaşımın testi bata 4 gün var bence var ama sizede sormak istedim acil cevap
Benim daha belirgindi ikinci cizgi ama bugun ogrendim gebe degilmisim idrar testine guvenmeyi gunu gecince kan tahlili yaptirsin benceKızlar eke bakarmisiniz arkadaşımın testi bata 4 gün var bence var ama sizede sormak istedim acil cevap
Aynen canim teseCanim uzulme ben artik kan tahlili yapmiyorm idrar testinde pozitif olana kadarda kan vermeyi dusunmuyorum.
Kan insanin moralini daha cok bozuyor
Idrara guvenmemek lazim idrarda iki kere pozitif cikti kanda negatif hayal kirikligi en iyisi butun belirtileri yasamadan gunun bi hafta gecmeden test yapmamak insan uzulduguyle kaliyoCanim uzulme ben artik kan tahlili yapmiyorm idrar testinde pozitif olana kadarda kan vermeyi dusunmuyorum.
Kan insanin moralini daha cok bozuyor
Canim bence kan testi yaptir idrar yaniltiyo insani kan daha kesin sonuc veriyo ama bence adetini 1 hafta 10 gun kadar gectikten sonra yaptirKizlar bide kan testi yaptirayim mi sizce
Aynen canim tese
Idrara guvenmemek lazim idrarda iki kere pozitif cikti kanda negatif hayal kirikligi en iyisi butun belirtileri yasamadan gunun bi hafta gecmeden test yapmamak insan uzulduguyle kaliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?