Evet sanirim oyle yapmaliKan tahlili ver bence bir kac gun sonra tekrarla. İnsallah kimyasal gebelik degildir
En kısa zmanda versem iyi olacak suan şehir dışındayımkan tahlili vercekmisin
Amin bende evliligimin 16.ayına girdim ve pazar günü hamile oldgmu ögrendim :) Allahım herkese nasip etsinn inşallah herkes bu güzel duyguyu yaşasın canım kardeşimTeşekkür ederim cnm Allah herkesin gönlüne göre versin cok istiyordum evliliğin 13.ayi
İnsallah cok beklemeden tez zamanda isteyen herkese nasip olsun bn bu silik çizgiyi görünce bile ağladım insallah boşa çıkmaz Sevincim Allah buyukValla bende gördüm :) hayırlı olsun inşallah darısı diğer isteyenlerin başına :)
evet verene kadarda dikkat edin bulundugunuz yerde hastane saglik ocagi yokmuEn kısa zmanda versem iyi olacak suan şehir dışındayım
Beta hcg kaç çıktı ve sat ne zamandı acaba.insallah saglikla da kucağımıza aliriZ kucağımıza dedim di miAmin bende evliligimin 16.ayına girdim ve pazar günü hamile oldgmu ögrendim :) Allahım herkese nasip etsinn inşallah herkes bu güzel duyguyu yaşasın canım kardeşim
canım ben kan sonucunu telefondan ögrendim hcg sormadım doktor kesin gebelik var cumartesi günü beklıyorum dedi test yapmıştım evde zaten tamamen belirgin cıktı iki cizgide :) sat 12 ekim.Beta hcg kaç çıktı ve sat ne zamandı acaba.insallah saglikla da kucağımıza aliriZ kucağımıza dedim di mi
Var ama yakın degil gitmem zor olur o yüzden pz gününü beklemek zorundayımevet verene kadarda dikkat edin bulundugunuz yerde hastane saglik ocagi yokmu
hm hayirlisi olsun canim esine soyledinmiVar ama yakın degil gitmem zor olur o yüzden pz gününü beklemek zorundayım
Bnm sat 17 ekim aramızda bi hafta var nerdeysecanım ben kan sonucunu telefondan ögrendim hcg sormadım doktor kesin gebelik var cumartesi günü beklıyorum dedi test yapmıştım evde zaten tamamen belirgin cıktı iki cizgide :) sat 12 ekim.
Hayır yanımda degil zaten cts aksamı bekliyorum cunku yüzünü görmek istiyorum cok sevinecek Eminimhm hayirlisi olsun canim esine soyledinmi
seninki daha cok yenidir cünkü ben doktora gözüktügümde ultrasonda göremedik cok kücük bi gebelik dedi :) senin testtede o yüzden silik cizgi ckmıştır bence inş hamilesindir canımBnm sat 17 ekim aramızda bi hafta var nerdeyse
sadece uyari al yaptin ben e postayida isaretlediysen o yuzdendir bende oyle yapiyodum artik dedigim gibi yapiyorumkızlar bu takip ettigimiz konulardan gelen e posta bldirimini kapatmayı bilen varmı sürekli telefonuma bildirim geliyor
onu nerden yapıyoruz cnm tarif eder misin sana zahmet bulamadım arıyormsadece uyari al yaptin ben e postayida isaretlediysen o yuzdendir bende oyle yapiyodum artik dedigim gibi yapiyorum
insallah canim cok guzel bisey benim ilk hamileligmi ogrendigimde esim yanimdaydi ikinciyi ogrendigimde sabirsizliktan aksami bekleyemeyip aradim :))Hayır yanımda degil zaten cts aksamı bekliyorum cunku yüzünü görmek istiyorum cok sevinecek Eminim
konuyu takip iptal yaziyo ya iptal yap sonra takip et sadece uyari almak istiyorumu isaretleonu nerden yapıyoruz cnm tarif eder misin sana zahmet bulamadım arıyorm
Peki lekelenme oldu mu sendeseninki daha cok yenidir cünkü ben doktora gözüktügümde ultrasonda göremedik cok kücük bi gebelik dedi :) senin testtede o yüzden silik cizgi ckmıştır bence inş hamilesindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?