- 17 Kasım 2016
- 215
- 233
- 103
Daha öncede yapmıştım yaklaşık 5 gün önce falan o zaman hiçbirşey yoktu şimdi var gibi ama dediğin gibi canım bende acaba test hatalımı şüphesine düştüm böyle olan arkadaşlar var mı acaba ikinci çizgi dağınık olan tam düz olmayanMrb cnm bisiler var gibi ama testini tekrarla bence cunku hatalı gibi de duruyor bi yandan bilemedim ama daha cok var gibi ins vardır
Hayırlı olsun canimAllahım dogru görüyorum degil mi
Ama cok dusuk degil mi kan testiHayırlı olsun
Hayırlı olsun canim
Evet canım foğru görüyorsun :)) ben de aynı böyle görmüştüm erken testte :) bat ne zamandı canım okuyamadım aradaki mesajları :) kan verdin mi?Allahım dogru görüyorum degil mi
Evet kan verdim beta hcg 12 çıktı sat 17ekimdi bat 15kasim falandıEvet canım foğru görüyorsun :)) ben de aynı böyle görmüştüm erken testte :) bat ne zamandı canım okuyamadım aradaki mesajları :) kan verdin mi?
Bana cok dusuk geldiEvet kan verdim beta hcg 12 çıktı sat 17ekimdi bat 15kasim falandı
Geç döllenme olabilir canım önemli olan artışı. 48 saat sonra tekrarla :) hayırlı olsunEvet kan verdim beta hcg 12 çıktı sat 17ekimdi bat 15kasim falandı
Allah'ın izniyle tekrarlayacağım insGeç döllenme olabilir canım önemli olan artışı. 48 saat sonra tekrarla :) hayırlı olsun
Evet canım kan testi yaptır :) hayırlı olsun :)Eki Görüntüle 1913425 Erken gebelik testim 1 gün geçti adetim hamilemiyim acaba silik çizgi ama
Canım hergün iki katı artyor bence biraz daha bekle ve sonra tekrarla hatta idrar testinide tekrar yaparsan daha koyu çıkacaktırArkadaşlar kan testi yaptırdım sonucu da telefonla ögrendim 12 dediler ama cok dusuk cok üzüldüm
Pz gunu yaptıracağım acilde bakalım kaç çıkacak cok merak ediyorumCanım hergün iki katı artyor bence biraz daha bekle ve sonra tekrarla hatta idrar testinide tekrar yaparsan daha koyu çıkacaktır
Hayirliiiii olsunnn tebrikkklwrrrEki Görüntüle 1913425 Erken gebelik testim 1 gün geçti adetim hamilemiyim acaba silik çizgi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?