Hamile miyim??

insallah canim cok guzel bisey benim ilk hamileligmi ogrendigimde esim yanimdaydi ikinciyi ogrendigimde sabirsizliktan aksami bekleyemeyip aradim :))
GUzel duygular Allah herkese yaşatsın suan bu mesajları okuyup da ic geçirip bana da nasip et Allah'ım diyen herkes en hayırlı zamanda ve tez zamanda hamile kalsın amin

Adet olacağım zman bacaklarımda agri olurdu yine adet dönemimde agri oldu ve bi sefer de kasiklarimda agri oldu.baska da birşey Yok İnanin
Benimde adetime 4 gün var kaç gündür de adet olcakmisim gibi bel agrim var kasik kalca bacak agrilarimda var bende bu aksam predictor alip test yapcam.. Sen adet gunundemi yaptin erken mi yaptin testi canim

kan testi ile netleşsin o zman hamile kalmak isteyen arkadaşlara klasik bi iki tavsiyede bulunacağım Bu is sabır işi Allah'ın da yardımıyla mutlu son ins

Kızlarr selamınaleyküm bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ağrılarım var ama olmadım test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı ama çok tuhaf ki yamuk gibi yani üst kısmı çizginin eğri sizede atayım yorumlarsanız sevinirim

Eklentiler

• IMG_3104.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_3105.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 50
Mrb cnm bisiler var gibi ama testini tekrarla bence cunku hatalı gibi de duruyor bi yandan bilemedim ama daha cok var gibi ins vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…