- 31 Temmuz 2016
- 572
- 438
- 33
- 30
yok canım lekelenme olmadı adetim üc gün gecikti dördüncü günü test yaptm pozitif ckınca doktora gittim kesinleşti böylece.Peki lekelenme oldu mu sende
cok tşkler canımkonuyu takip iptal yaziyo ya iptal yap sonra takip et sadece uyari almak istiyorumu isaretle
GUzel duygular Allah herkese yaşatsın suan bu mesajları okuyup da ic geçirip bana da nasip et Allah'ım diyen herkes en hayırlı zamanda ve tez zamanda hamile kalsın amininsallah canim cok guzel bisey benim ilk hamileligmi ogrendigimde esim yanimdaydi ikinciyi ogrendigimde sabirsizliktan aksami bekleyemeyip aradim :))
rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu :)cok tşkler canım
Erken gebelik testi miydi bn oyle aldımyok canım lekelenme olmadı adetim üc gün gecikti dördüncü günü test yaptm pozitif ckınca doktora gittim kesinleşti böylece.
insallah allahim insallah hep dua ediyorum allahim her isteyenin kucagini bos birakmasin insallajGUzel duygular Allah herkese yaşatsın suan bu mesajları okuyup da ic geçirip bana da nasip et Allah'ım diyen herkes en hayırlı zamanda ve tez zamanda hamile kalsın amin
Yok eşime söylemiştim gebelik testi demiş öyle almış erken gebelik diye almadık yani.Erken gebelik testi miydi bn oyle aldım
Anladım cnm hayirli olsun seninde bakalım cts ne çıkacak bn de pz gunu veririm kan tahlili.Yok eşime söylemiştim gebelik testi demiş öyle almış erken gebelik diye almadık yani.
Tatlim belirtilerin neler di ?Bir kez kimyasal gebelik geçirdiğim icin bu da oyle olursa diye cok endişeleniyorum sat 17ekimdi daha cok erken sanirim
Evet öyle yap canım Allah herkesin gönlüne göre versin cok heycanlıyım :)Anladım cnm hayirli olsun seninde bakalım cts ne çıkacak bn de pz gunu veririm kan tahlili.
Adet olacağım zman bacaklarımda agri olurdu yine adet dönemimde agri oldu ve bi sefer de kasiklarimda agri oldu.baska da birşey Yok İnaninTatlim belirtilerin neler di ?
Ben de ben deEvet öyle yap canım Allah herkesin gönlüne göre versin cok heycanlıyım :)
Benimde adetime 4 gün var kaç gündür de adet olcakmisim gibi bel agrim var kasik kalca bacak agrilarimda var bende bu aksam predictor alip test yapcam.. Sen adet gunundemi yaptin erken mi yaptin testi canimAdet olacağım zman bacaklarımda agri olurdu yine adet dönemimde agri oldu ve bi sefer de kasiklarimda agri oldu.baska da birşey Yok İnanin
Sat kaç senin.benim sat 17ekimdiBenimde adetime 4 gün var kaç gündür de adet olcakmisim gibi bel agrim var kasik kalca bacak agrilarimda var bende bu aksam predictor alip test yapcam.. Sen adet gunundemi yaptin erken mi yaptin testi canim
Yok cnm nye erkn olsun 1 ay olmuş neredeyse iyi düşün iyi olsun :) güzel sonuçlar al inşBir kez kimyasal gebelik geçirdiğim icin bu da oyle olursa diye cok endişeleniyorum sat 17ekimdi daha cok erken sanirim
Sat kaç senin.benim sat 17ekimdi[/QUO
Bn de o testten aldim
Tamam cnm sağolYok cnm nye erkn olsun 1 ay olmuş neredeyse iyi düşün iyi olsun :) güzel sonuçlar al inş
Mrb cnm bisiler var gibi ama testini tekrarla bence cunku hatalı gibi de duruyor bi yandan bilemedim ama daha cok var gibi ins vardırKızlarr selamınaleyküm bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ağrılarım var ama olmadım test yaptım çok silik ikinci çizgi çıktı ama çok tuhaf ki yamuk gibi yani üst kısmı çizginin eğri sizede atayım yorumlarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?