- 19 Temmuz 2016
- 284
- 87
- 18
- Konu Sahibi vitaminsiiz
-
Peki ozaman eğer hamileysem ne kadarlık oluyor acabaGebelik kesesi bildiğim kadarıyla alttan muayenede 4.5 hafta karından 6 haftada gözükür.
Benim s.a.t itibaren 35. Gunde keseyi gormustu
Benim salı günü 39. Gündü ama alttan göremedi bişeyBenim s.a.t itibaren 35. Gunde keseyi gormustu
Benim karnimda gordu o yuzden alttan bakmadi kan tahlili de yaptirmamistim idrar testiydi. Fakat benim bebek gelişimi hep onde yani sizin geç döllenme de olmus olabilir.Benim salı günü 39. Gündü ama alttan göremedi bişey
Peki geç döllenme ne zaman oluyor bende hala çift çizgi yokkk ayın 14 ünden beri görmedimBenim karnimda gordu o yuzden alttan bakmadi kan tahlili de yaptirmamistim idrar testiydi. Fakat benim bebek gelişimi hep onde yani sizin geç döllenme de olmus olabilir.
Bu hafta aldım carsamba yaptım erken gebelik testi neg cıktıDiğerlerini bilmiyorum ama
Erken gebelik testi yapabilirsin
2 farklı markadan 2 şer tane al
İçin rahat eder
Adetten 3 gün once yüzde 90 kesin sonuc yazıyordu ama benim daha 1 hafta vardıDiğerlerini bilmiyorum ama
Erken gebelik testi yapabilirsin
2 farklı markadan 2 şer tane al
İçin rahat eder
Çarşambanın üstünden 3 gün geçmiş. bi tane daha yap aynı testten. 1 gün önce negatif sonuç alıp ertesi gün pozitif sonuç almıştım ben.Bu hafta aldım carsamba yaptım erken gebelik testi neg cıktı
Aslinda baya olmus 6 haftalik hamile olursun dedigin tarihe gore benim gordugunde 5 haftalik demisti sanirim.Peki geç döllenme ne zaman oluyor bende hala çift çizgi yokkk ayın 14 ünden beri görmedim
Kaç haftalık hamile olduğumu varsayamıyorum ki görünüp görünmeyeceğini hesap edeyimİdrar testinde adete 7 gün kala yüksek oranda dogru sonuç veren bi marka var. kese de karından yapılan ultrasonda 6 haftalıkken görünür genelde.
Canım eğer hamileysen kaç haftalık hamile olduğun son adet tarihine göre hesaplanır. son adetinin ilk günü hangi gün?Kaç haftalık hamile olduğumu varsayamıyorum ki görünüp görünmeyeceğini hesap edeyim
Bugün ve yarin daha gecti artik pazartesi testi yapsam diyorum zaten sali doktora gidicem onlar idrardan bakacaklarÇarşambanın üstünden 3 gün geçmiş. bi tane daha yap aynı testten. 1 gün önce negatif sonuç alıp ertesi gün pozitif sonuç almıştım ben.
22 ekim diCanım eğer hamileysen kaç haftalık hamile olduğun son adet tarihine göre hesaplanır. son adetinin ilk günü hangi gün?
Kan da almadı o gün geç gitmişim laboratuvara göndermiyomuşşar daha testleri oda idrar testi yaptı neg dedi hafta salı tekrar gel dedi ama sanırım yine idrardan bakıcakAslinda baya olmus 6 haftalik hamile olursun dedigin tarihe gore benim gordugunde 5 haftalik demisti sanirim.
Yani 6haftalik kanda mutlaka cikmasi gerekir diye dusunuyorum insallah yaniliyorumdur :)
Kız sende peygamber sabrı var heralde. ben çoktan gömmüştüm o testiBugün ve yarin daha gecti artik pazartesi testi yapsam diyorum zaten sali doktora gidicem onlar idrardan bakacaklar
Evde bi test var ama hassasiyeti cok dusuk sanirim ne oldugunu bilmiyorum ama üzerinde 10 mUi yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?