Hamile miyim?

Tmm önce netleşsin Allah korusun sonra üzülmeyin ama döngünün 45 gün olması çok uzun bir süre bence bir sorun olabilir
Dogum kontrol hapini birakali böyle doktor bisey demedi amaaaa nasil netlesecek bilmiyorum ki doktor da kan almiyor sanki bilmiyor nasil zor oldugunu beklemeninnnn

Canım inşallah hamişsindir. Benimde sat 25 ekimdi. 15 kasımda rahatsızlandım ilaç kullanacağım için beta hcg ye baktılar negatifti adetime daha 10 gün vardı. Doktor günün gecerse tekrar test yaptır dedi. Ve adetime 5 gün kala adet olacakmışım gibi sancılarım vardı göğüslerim şişti 3 gün gecti adet olmadım doktora gittim ki 4 haftalık gebeymişim daha önceki test erken olduğu için çıkmamış inşallah sende de bebiş vardır

Ayyy me de güzel sanki agzınızdan bal damlıyor acaba bende demi oylee erken oldugu ıcın cıkmıyor, 3 gün gecince mi siz doktora gittiğinizde cıktı btcg de gebelik?

Ayyy me de güzel sanki agzınızdan bal damlıyor acaba bende demi oylee erken oldugu ıcın cıkmıyor, 3 gün gecince mi siz doktora gittiğinizde cıktı btcg de gebelik?

Evet canım 3 gün geciktim. 25 kasımda adet olmadım 28 kasımda doktora gittim ben safra kesesinden ameliyat olacaktım ameliyat edecek olan doktor güncel gebeliğe baktır demişti benimde gecince gittim ama bende kist vardı adetlerim 40 günü bile buluyordu o yüzden gecikmek benim için sorun değildi hatta kadın Doğum doktoruna ameliyat için istendiğini söyledim muayne bile etmedi direk teste gönderdi değerim cıktı ki 4 haftalık öyle muayneye aldı kesemi de gördük. Seninde erken olabilir

canim cok gec oldu ama suan ben de 6+4 günlük hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…