Hamile miyimdir kızlar :-(

Morelbise

Üfff çekil önümdeeen :-)
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
378
210
18
35
Kızlar ben yeni evli sayılırım daha bir kaç ay oldu şimdi ben hamile miyim diye korkmaya başladım...
Yasmin hapı kullanıyorum ilacım bittiğinde 1 hafta ara verip tekrar başlıyorum...
Ayın 16 sında ilacı bırakıp 19.10.2018 de hastalandım.4 gün sürdü(bana biraz kısa geldi ama aldırmadım).Bitiminde eşimle birlikte olduk.Sonrasında ayın 23.10.2018 de ilaç almaya başladım.
Gel gelelim ki 2 gün önce sabah kalkmamla beraber çok midem bulandı.Ama yine de işe gideyim dedim.Sonra otobüste kalabalık havasızz bunaltı geldi tam önümdeki çocuğa ben biraz rahatsızsım da ben oturabilir miyim dedim kiiii gerisini hatırlamıyorum.Bayılmışım.Uyandığımda herkes beni kolumdan tutuyordu çocuğun yerine oturttular.İş yerini arayıp haber verdim eşim beni almaya geldi bir güzel akşama kadar uyudum derken mide bulantım devam etti.Hastaneye gittik tansiyonumu ölçtüler serum verdiler.Gece dinlendim ehhh biraz iyi oldum.Bugün üçüncü gün midem hala hafiften bulanmaya müsait.Ama o halsizlik falan gitti.Ben bir de sigara içerim akşamları.Hiiiç midem almıyor şuan deli gibi tiksiniyorum.
Gel gelelim ki kızlar iş yerinde de dalga geçtikleri için aklıma böyle bir şey çöktü.Ama adetim gecikmedi ve korunuyorum.Şimdi test yapsam olsa bile belli olur mu?Yoksa adetimin gelip geçmesini mi beklemeliyim...
Grip olsam anlıcam ne oluyor bana anlamadım.Üşüttüm galba :-(

bencede hastaneye gittiyseniz mutlaka bi kan örneği alınmıştır sizden neden bayıldığınıza dair söylemedilermi hastanede bişey?

Geçmiş olsun öncelikle. Hamile olduğunuzu düşünmüyorum ama her zaman da ihtimal vardır tabii ki. İlacın etkisiyle adetiniz kısa sürmüştür ve bu ilaçlar bulantı yapıyor. Cinsel isteksizlik bile yapıyor. 4 ay kullandım, oradan biliyorum. Ayrıca hamile kalsanız bile bulantılar böyle hemen başlamıyor. Ama süreleri göz önüne alırsak varsa testte çıkar. Bir idrar testi yapın istiyorsanız, 3-4 lira gebelik testleri.

bencede hastaneye gittiyseniz mutlaka bi kan örneği alınmıştır sizden neden bayıldığınıza dair söylemedilermi hastanede bişey?

Hayır midem bulanıyor sabah da bayıldım dedim tansiyonumu ölçtüler serum verdiler her şey anlattığım gibi

Aynen ama ilaçlar da bulantı yapmıyor 2 aydır şimdi yapacağı tutar mı?Gebelik testi yapsam bile adet zamanım gelmediği için belli olur mu diyorsunuz yani

Hayır midem bulanıyor sabah da bayıldım dedim tansiyonumu ölçtüler serum verdiler her şey anlattığım gibi
hamilelik değildir bana kalırsa belkide doğum kontrol hapı bünyenize fazla geliyodur yan etki gösteriyodur şuan test yapılsa çıkmaz adetiniz geçikirse eğer bir ihtimal olabilir bunu da bir sonraki döngünüz de anlayabilirsiniz ancak..

anladım teşekkürler

Aynen ama ilaçlar da bulantı yapmıyor 2 aydır şimdi yapacağı tutar mı?Gebelik testi yapsam bile adet zamanım gelmediği için belli olur mu diyorsunuz yani
Benim adetime 5 gün kala silik çizgi çıkmıştı, yani belli oluyor. Şüpheli ilişkimden tam 9 gün sonra yani. Benim ilk 3 ay olmadı, sadece cinsel isteğim azalmıştı ama sonraki ay baş dönmem ve mide bulantım olunca bırakmıştım ben. Ama sizin şu an hamile olma ihtimaliniz çok zor, çünkü yumurtlama dönemi bile değilmiş eşinizle birlikte olduğunuz zaman. Hamile olasılığınız çok çok düşük yani.

Teşekkür ederim içim rahatladı :) sanırım ilaç yapıyor o zaman
Sonrasında eşiniz mi korundu bıraktığınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…