Bayildiginiz icin hastaneye gittiyseniz muhakkak hamilelik testi yapilmistir
bencede hastaneye gittiyseniz mutlaka bi kan örneği alınmıştır sizden neden bayıldığınıza dair söylemedilermi hastanede bişey?
Yapılsaydı belirtirdim değil mi?
Geçmiş olsun öncelikle. Hamile olduğunuzu düşünmüyorum ama her zaman da ihtimal vardır tabii ki. İlacın etkisiyle adetiniz kısa sürmüştür ve bu ilaçlar bulantı yapıyor. Cinsel isteksizlik bile yapıyor. 4 ay kullandım, oradan biliyorum. Ayrıca hamile kalsanız bile bulantılar böyle hemen başlamıyor. Ama süreleri göz önüne alırsak varsa testte çıkar. Bir idrar testi yapın istiyorsanız, 3-4 lira gebelik testleri.
hamilelik değildir bana kalırsa belkide doğum kontrol hapı bünyenize fazla geliyodur yan etki gösteriyodur şuan test yapılsa çıkmaz adetiniz geçikirse eğer bir ihtimal olabilir bunu da bir sonraki döngünüz de anlayabilirsiniz ancak..Hayır midem bulanıyor sabah da bayıldım dedim tansiyonumu ölçtüler serum verdiler her şey anlattığım gibi
sakin ol şampiyon atara gerek yok
hastaneye neden gitmedin oyle soralım ozaman
hamilelik değildir bana kalırsa belkide doğum kontrol hapı bünyenize fazla geliyodur yan etki gösteriyodur şuan test yapılsa çıkmaz adetiniz geçikirse eğer bir ihtimal olabilir bunu da bir sonraki döngünüz de anlayabilirsiniz ancak..
Benim adetime 5 gün kala silik çizgi çıkmıştı, yani belli oluyor. Şüpheli ilişkimden tam 9 gün sonra yani. Benim ilk 3 ay olmadı, sadece cinsel isteğim azalmıştı ama sonraki ay baş dönmem ve mide bulantım olunca bırakmıştım ben. Ama sizin şu an hamile olma ihtimaliniz çok zor, çünkü yumurtlama dönemi bile değilmiş eşinizle birlikte olduğunuz zaman. Hamile olasılığınız çok çok düşük yani.Aynen ama ilaçlar da bulantı yapmıyor 2 aydır şimdi yapacağı tutar mı?Gebelik testi yapsam bile adet zamanım gelmediği için belli olur mu diyorsunuz yani
Adetiniz bile geçmeden bu kadar belirti yaşamanız için ermiş olmanız lazım:))
Tatlı ve ekşi canınızın çekme durumuna göre cinsiyette belirlersiniz artık:)
Hey Allahım ya bir de insanları azarlamış. Test yaptırsam söylerdim diye :)))
Hamile olabilirsiniz de olmayabilirsiniz de.
Benim adetime 5 gün kala silik çizgi çıkmıştı, yani belli oluyor. Şüpheli ilişkimden tam 9 gün sonra yani. Benim ilk 3 ay olmadı, sadece cinsel isteğim azalmıştı ama sonraki ay baş dönmem ve mide bulantım olunca bırakmıştım ben. Ama sizin şu an hamile olma ihtimaliniz çok zor, çünkü yumurtlama dönemi bile değilmiş eşinizle birlikte olduğunuz zaman. Hamile olasılığınız çok çok düşük yani.
Adetiniz bile geçmeden bu kadar belirti yaşamanız için ermiş olmanız lazım:))
Tatlı ve ekşi canınızın çekme durumuna göre cinsiyette belirlersiniz artık:)
Hey Allahım ya bir de insanları azarlamış. Test yaptırsam söylerdim diye :)))
Evet eşim korundu ama ben de korundum sıkı bir şekilde yumurtlama takibi yaparak.Teşekkür ederim içim rahatladı :) sanırım ilaç yapıyor o zaman
Sonrasında eşiniz mi korundu bıraktığınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?