Hamile miyimdir kızlar :-(

İnsanlara durduk yere saldıranlar o kadar mutsuz insanlar oluyor ki aslında, o yüzden hiç takmayın kızlar :)

E hastaneye gitmissiniz orda bi test falan yaptirsaydiniz ya, burda insanlar bu belirtilerle hamilesin diye nasil teshis koysun.
Bi de milleti azarlar gibi konusmussunuz.
Ayrica bu kadar erken hamilelik belirtisi mi olur?

Yeni evli 2 gün önce bayılmış hanım kızımızın üstüne çok gitmişsiniz ya

çevredekiler her şeyden hamile misin çıkarımı yaparlar zaten, psikolojik olarak etkilenmeyin bence, hamile olup olmadığınızı da ancak kan testiyle anlayabilirsiniz, onun için de çoook erken.

canım kusura bakma ama sen resmen tartışmak için uğraşıyorsun kız burada rahatsızlığından bahsediyor

E hastaneye gitmissiniz orda bi test falan yaptirsaydiniz ya, burda insanlar bu belirtilerle hamilesin diye nasil teshis koysun.
Bi de milleti azarlar gibi konusmussunuz.
Ayrica bu kadar erken hamilelik belirtisi mi olur?

arkadaş engellenmiş buradakiler sayesinde.bence konu sahibi azarlar gibi konuşanlara cevap vermiş sadece.teşhis istememiş ki arkadaş test yapsam çıkar mı adet geçmeden demiş.olma ihtimali var mı demiş.

ilaçı doğru kullandıysan hamile kalmazsın yalnız ilaça başladığın ilk ay farklı bir yöntemlede korunman gerekiyordu

Yapılsaydı belirtirdim değil mi?

Bayilip gidenin sadece tansiyon olculup serum verilip gonderildigini hic gormedim
Gittiginiz gibi soruyolar bulanti var mi hamile misiniz olabilir misiniz degilim deseniz de o testler yapiliyor yok degilsiniz kardiyak bi sebepten mi bayildiniz diye ekgye kadar cekiliyo tomografide dahil
Saatlerce kurtulamiyosunuz o hastaneden nerden getirdiler diyosunuz ben diyorum yani
Sizin konunuz icinde nerden yazdim dedirtmek istemissiniz ama yazdik bikere arkadasin dedigi gibi bekleyin karniniz buyurse hamilesinizdir

ilaçı doğru kullandıysan hamile kalmazsın yalnız ilaça başladığın ilk ay farklı bir yöntemlede korunman gerekiyordu
Bunun için cinsel ilişki başlamadan en az iki hafta önce hapa başlamayı öneriyorlar. Ben bir buçuk ay öncesinde başlamıştım çok şükür 5 aydır işe yarıyor. Gerçi ben başka hap kullanıyorum

Ya bu telaş niye? Diyelim ki hamilesin ve aldıracaksın ondan acele ediyorsun. Yasal süren iki buçuk ay zaten. O zamana kadar on kez anlarsın hamile olduğunu yani çok takılma.

Etken maddeleri aynı isimleri farklı sadece doğru kullanılınca çok etkili bir yöntem

Etken maddeleri aynı isimleri farklı sadece doğru kullanılınca çok etkili bir yöntem
Benim doktorum da öyle söyledi. En garanti ve sağlıklısı demişti. Ama ara verilen cinslerinde gün şaşırılıp çok hamile kalma olayı olduğu için ara verilmeyenlerini ürettiler. Onlar çok daha tasasız kullanım sağlıyor. Kafam rahat.

Ne kadar itici ve egoist bir tavır sergilemiş konu sahibi
Yorum yapanları terslemek aklınca bozmak vs
Tahammülün yoksa hiç birşeye o zaman konu açma
Yada adam gibi cevaplar ver
Terbiyesizliğin lüzumu yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…