Cevaplarınız ne kadar kibirli
Sanki dert yanmıyorsunuz da bize bir şey bahşediyorsunuz.
İnsanları kışkırtmaya çalışıyorsun.canı tartışma isteyen başka köşeye lütfen...
Yardımcı oluyorum sıkı dur, hastaneye "ben neden bayıldım, hamile miyim acaba" diye sorabilirdinyardımcı olmayacaksanız teşekkür ederim yorumunuz için.
İnsanlara durduk yere saldıranlar o kadar mutsuz insanlar oluyor ki aslında, o yüzden hiç takmayın kızlar :)İnsanları kışkırtmaya çalışıyorsun.
Muhtemelen iş yerinde insanlar yemeğe kahveye çıkarken seni çağırmadı. Burada kendini ispatlamaya çalışıyorsun.
Yaaaa kıyamişşşş :)))
Kavga isteyen başka köşeyeymiş :)))
Cevaplarınız ne kadar kibirli
Sanki dert yanmıyorsunuz da bize bir şey bahşediyorsunuz.
hamileysen karnin büyür. du bakalim o zaman anlarız en garantisi o bosver test falan sen
İnsanları kışkırtmaya çalışıyorsun.
Muhtemelen iş yerinde insanlar yemeğe kahveye çıkarken seni çağırmadı. Burada kendini ispatlamaya çalışıyorsun.
Yaaaa kıyamişşşş :)))
Kavga isteyen başka köşeyeymiş :)))
E hastaneye gitmissiniz orda bi test falan yaptirsaydiniz ya, burda insanlar bu belirtilerle hamilesin diye nasil teshis koysun.
Bi de milleti azarlar gibi konusmussunuz.
Ayrica bu kadar erken hamilelik belirtisi mi olur?
Yapılsaydı belirtirdim değil mi?
Bunun için cinsel ilişki başlamadan en az iki hafta önce hapa başlamayı öneriyorlar. Ben bir buçuk ay öncesinde başlamıştım çok şükür 5 aydır işe yarıyor. Gerçi ben başka hap kullanıyorumilaçı doğru kullandıysan hamile kalmazsın yalnız ilaça başladığın ilk ay farklı bir yöntemlede korunman gerekiyordu
Etken maddeleri aynı isimleri farklı sadece doğru kullanılınca çok etkili bir yöntemBunun için cinsel ilişki başlamadan en az iki hafta önce hapa başlamayı öneriyorlar. Ben bir buçuk ay öncesinde başlamıştım çok şükür 5 aydır işe yarıyor. Gerçi ben başka hap kullanıyorum
Benim doktorum da öyle söyledi. En garanti ve sağlıklısı demişti. Ama ara verilen cinslerinde gün şaşırılıp çok hamile kalma olayı olduğu için ara verilmeyenlerini ürettiler. Onlar çok daha tasasız kullanım sağlıyor. Kafam rahat.Etken maddeleri aynı isimleri farklı sadece doğru kullanılınca çok etkili bir yöntem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?