Ayy kan verdim şimdi dua edin :))Maşallahhhh;
HAdi gözün aydın anne oluyorsun
hadi inşallah :)Hayırlı olsun
3 gün kala net cıkmış
Adetten hemen sonra hamile kalmışsın sanırım
hadi bakalım hayırlı sonucu al inşallahAyy kan verdim şimdi dua edin :))
Poliklinikte verdim canım 2 3 saate çıkarmış :)) şimdi geçmezzz vakithadi bakalım hayırlı sonucu al inşallah
Kesinlikle güzel sonuç çıkıcak ama olsun biz duamızı edelim
haberdar et mutlaka...nerde verdin kanı sağlık ocağına verdiysen geç saat çıkar sonucu özelden verseydin
ayyyy bende kan verenlerden heycanlıyım :))))
hadi bakalım hayırlı sonucu al inşallah
Kesinlikle güzel sonuç çıkıcak ama olsun biz duamızı edelim
haberdar et mutlaka...nerde verdin kanı sağlık ocağına verdiysen geç saat çıkar sonucu özelden verseydin
ayyyy bende kan verenlerden heycanlıyım :))))
Amin canım benim inşallah :)HAuırlısı neyse o olsun canım inşallah vardır rabbiö gönlüne göre versin
evettttt zaman geçmezzz .... sakın bizi unutmaPoliklinikte verdim canım 2 3 saate çıkarmış :)) şimdi geçmezzz vakit
Tamam kuzum hemen buraya yazacam :)evettttt zaman geçmezzz .... sakın bizi unutma
Ay hadi inşallah :) rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınVar HAYIRLI olsun canim
AMIN CANIM AMINNNNAy hadi inşallah :) rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah canım doktorum bu testlere güvenme pekte doğru sonuç vermiyo dedi kafam karıştı :/AMIN CANIM AMINNNN
BENIMDE ADETE 6 GÜN KALA SILIKTI AKŞAM 4 GÜN KALA BOYLEYDI HAYIRLI SONUCLARI VER BIZE
Bu kadar kesilen umudunu yitirme büyümüş ki daha net çıkmış maşallah kuzuyaİnşallah canım doktorum bu testlere güvenme pekte doğru sonuç vermiyo dedi kafam karıştı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?