- 25 Eylül 2017
- 764
- 596
- 103
- 39
Ayyyyy bu doktorlar beni deli ediyoooo yaaİnşallah canım doktorum bu testlere güvenme pekte doğru sonuç vermiyo dedi kafam karıştı :/
Ay içim içime sığmıyo çok duygusallaştım testleri önüme koydum öylece bakıp bakığ ağlıyorum :)Bu kadar kesilen umudunu yitirme büyümüş ki daha net çıkmış maşallah kuzuya
Demiii olmasa hiç çıkmazdı 2 testte yanlış sonucu vermez sanırım :)Ayyyyy bu doktorlar beni deli ediyoooo yaa
Daha neye güvenicekmişiz
Gozunuz aydinKızlar 1 hafta önce gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı şimdi bi daha yaptım ikinci çizgi koyu çıktı adetime 3 gün var :)Eki Görüntüle 2211892
Çıkmaz ....Ben 2 kere kimyasal gebelik yaşadım ikincide testi yapıp hastaneye koştum değerim 5,85 di onu bile aldıladıDemiii olmasa hiç çıkmazdı 2 testte yanlış sonucu vermez sanırım :)
inşallah canım. Sende bebek istiyosun sanırım Allahım inşallah tez zamanda kucağını doldurur canım benimÇıkmaz ....Ben 2 kere kimyasal gebelik yaşadım ikincide testi yapıp hastaneye koştum değerim 5,85 di onu bile aldıladı
Seninki baya iyi çıkıcak bence
Hemdeeeeee çokkkkkkinşallah canım. Sende bebek istiyosun sanırım Allahım inşallah tez zamanda kucağını doldurur canım benim
Çok zor anlıyorum seni anneminde 3 sene olmamış hiç sorun olmamasına rağmen 3 seneden sonra ben olmuşum canım kalbini ferah tut rabbim yardımcın olsunHemdeeeeee çokkkkkk
Makineler bakımdaymış canım biraz gecikbilir dediler yarım saat daha bekleyecem :)
Aminnnnnn inşallahhhhÇok zor anlıyorum seni anneminde 3 sene olmamış hiç sorun olmamasına rağmen 3 seneden sonra ben olmuşum canım kalbini ferah tut rabbim yardımcın olsun
Ayy amin canım inallah kan sonucunu alana kadar çokta sevinmek istemiyorum :)Hayırlı olsuunnn
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Bekliyoruz sabırsızlıklaAyy amin canım inallah kan sonucunu alana kadar çokta sevinmek istemiyorum :)
bendeeeeeeBekliyoruz sabırsızlıkla
neden çıkmasın yahu garanti hamilesin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.B
Geçen hafta yaptığım teste 2. Çizgi çok silikti şimdi baya koyu inşallah doğru sonuçtur kan testinde çıkmazsa çok üzülürüm
gözün aydın canımKızlarrrr hamileymişimmmmm :)))))
302.2 canım :) sanırım 3 4 haftalık miniğim :)gözün aydın canım
Değerin kaç cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?