Hamile miyiz, değil miyiz?

arkadaşlar bir sorum var.dışkının koyu olması gebelik belirtisi olabilirmi...

O kadar yazı okudum hatta diyebilirimki netteki bütün hamilelik belirtilerini okudum hiç öyle bir belirti görmedim.Umut işte sürekli kendimizi yoklayıp belirti arıyoruz.Hadi kolay gele hepimize:)Allah huzur versin bize inş. bekleme süreci çok zor

slm kızlar tamam mıde bulantısı bas donmesı v.s hepsı psıkolojık ama gögsumde mavı damarlar cıktı buda mı psıkolojık anlamadım cevap verırsenız cokkkk sevınıcem :)

slm kızlar tamam mıde bulantısı bas donmesı v.s hepsı psıkolojık ama gögsumde mavı damarlar cıktı buda mı psıkolojık anlamadım cevap verırsenız cokkkk sevınıcem :)

Siz daha test yaptırmadınız mı?
Çok mu rahatsınız dicem de oda değil..test yaptırın ve sonucu öğrenin daha cok düşünmekten iyidir

Siz daha test yaptırmadınız mı?
Çok mu rahatsınız dicem de oda değil..test yaptırın ve sonucu öğrenin daha cok düşünmekten iyidir

test yaptım adetım 10 gun gecıkmıstı ama malesef negatıftı ve suan 13 gun oldu bende hala bısey yok suan yurtdısındayım burda kan testı yapmak ıcınde doktor raporu ıstıyolar arastırıyorum bı doktor bulursam gıdıcem ama delırmek uzerıyım hıc rahat deılım düsünmekten kafayı yıcem ist doktorumu aradım sokucu vermek ıstedı ama ben almadım eger hamıleyım dıye ama artık ümidim kalmadı

teşekkür ederim inşallah haklısındır.geçen ay çok üzülmüstüm bidaha olmaz insallah.hayırlı haberler vericem allah nasip ederse inşallah.

canım benim seni çok iyi anlıyorum...korkmakta haklısın ama başkalarının başına gelen seninde başına gelecek diye bir şart yok...eğer doktor kontrolunde yumurta takibi yaptırırsan hem yumurtlamandamı problem var yoksa başka bir problemmi(tüp tıkanıklığı) var daha net anlaşılır.biliyorum tüplerin açıklığı kontrolü kolay değil ama en azından her ay hamilemiyim acaba diye psikolojini bozmandan daha iyidir.yumurta takibinde yumurtanı sende görüyorsun döllenme için uygun boyuta geldiğini ve ondan sonra ne yapman gerektiğinide biliyorsun.fikrimce herşeyi doktor kontrolünde yap.bak bana 2 senedir senin gibi bekledim oldu olacak diye..bende doktora kötü birşey duymaktan korktuğum için gitmedim.ama sonra olan yine bana oldu.2 senedir eşimde bende mahvoluyoruz...puffff..puffff

dun pembe bisi gormustum selpakta adet oldum galiba dedim, ama gerisi gelmedi. Sonrasinda yine bildigimiz beyaz seyler. Ben de anlamadim ne oluyor. Pazartesiye kadar beklicem adet olmazsam test yapicam en son 30 ocakta olmustum olmam gerekirdi degil mi?

Yok artık göğüste mavi damarlar mı :)) o zaman inşallah müjde yakın gibi hadi hayırlısı.İyice baktın dimi önce yoktu o damarlar.

Yalnız biz de şöyle birşey var. Doktora gittim korka korka sadece ultrasonla baktı bi üstünkörü. Birşey yok eşin ürolojiye görünsün dedi.Spermogram testinde testler çok düşük çıkınca varikosel çıktı.Ameliyat olalı 3 ay oldu yeni test sonuçları çok iyi eskisine göre.Oyüzden umudum yüksek biraz. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün.Nur topu gibi bebişlerimiz olsun inş :))
Hatta bir tane beklerken ikiz olurmuş bide:))ister misiniz?

Yok artık göğüste mavi damarlar mı :)) o zaman inşallah müjde yakın gibi hadi hayırlısı.İyice baktın dimi önce yoktu o damarlar.

ins cnm valla cokta ümitli deılım aslında evet onceden yoktu 1 kac gunde olustu bende anlamadım :S baska hıc bı belırtı yok arada bıde kasıklarıma adet olcakmısım gıbı sancı oluyo cok surmede gıdıyo bı ogrensem rahatlıcam ama koca memlekette doktor yok ya istanbulu cok ozledım olsaydım sımdı anında ogrenırdım bukadar bunalmazdım

degil mi adim basi hastane ya da laboratuar. gercekten yurtdisinda doktor hastane isleri garip

korunuyorum derken korunuyoruz manasında ben hap kullanmıyorum eşim korunuyo bende karşıyım çünkü ne gereği var başka yolları varken vücuduma kimyasal sokmaya diye düşünüyorum. bebek konusu hala askıda dediğin gibi çokta takılmıyorum olacağı varsa nasipse olur zaten bakalım kısmet diyelim artık

bugün adet olmam gerekiyor...inşallah hamileyimdir de olmam..beklemek zor ama çoğu gitti azı kaldı...

arkadaaaaşşşşlaaarrrrrrrr iki pembe çizgiyi gördüm bu sabah cok mutlu ve heycanlıyım::49li: ama içimde korku var cunku hala kasıklarıma arada cok şiddetli sancı giriyo:18:.birazdan kan tahlili icin cıkıcam.darısı tüüüüüüümmm isteyenlerin başına allah tez vakitte hayırlısıyla versın insallah

ay çok sevindim bende 5 fatama giricem allahın izniyle kucağımıza almak nasip edeer inşallh hangi doktora gidiyrsun acaba

amin insallah.daha bi doktora gitmedim ama fatihteki gülhan cengize gitmeyidüsünüyorum bi mani cıkmazsa.sen hangi doktora gidiyosun.bu konuda yarmı ihtiyacım olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…