arkadaşlar bir sorum var.dışkının koyu olması gebelik belirtisi olabilirmi...
slm kızlar tamam mıde bulantısı bas donmesı v.s hepsı psıkolojık ama gögsumde mavı damarlar cıktı buda mı psıkolojık anlamadım cevap verırsenız cokkkk sevınıcem :)
Siz daha test yaptırmadınız mı?
Çok mu rahatsınız dicem de oda değil..test yaptırın ve sonucu öğrenin daha cok düşünmekten iyidir
idrar testleriyle hiç uğraşma.kanda beta hcg batır vakit kaybetme hem 2 günde gecikmiş.ümitlendirmek istemem ama gebelik oluşunca rahim kendini hazırlar ve büyümeye başlar bunlar vücutta değişik belirti gösterir sende olduğu gibi.(bel ağrısı ve kasıkta ağrı)inşallah hamilesindir..hayırlı haberlerini bekliyorum
Söylediklerin doğru ama onlara gerek kalmadan hamile kalmayı umuyorum. Bir arkadaş başından geçenleri anlattıktan sonra doktora gidip rahim filmi çektirmeye bile korkuyorum. Rabbim inşallah fazla sıkıntıya düşürmeden bebiş sahibi eder. Baktık olmadı mecbur yaptırcaz gülü seven dikenine katlanır dimi :)
slm kızlar tamam mıde bulantısı bas donmesı v.s hepsı psıkolojık ama gögsumde mavı damarlar cıktı buda mı psıkolojık anlamadım cevap verırsenız cokkkk sevınıcem :)
canım benim seni çok iyi anlıyorum...korkmakta haklısın ama başkalarının başına gelen seninde başına gelecek diye bir şart yok...eğer doktor kontrolunde yumurta takibi yaptırırsan hem yumurtlamandamı problem var yoksa başka bir problemmi(tüp tıkanıklığı) var daha net anlaşılır.biliyorum tüplerin açıklığı kontrolü kolay değil ama en azından her ay hamilemiyim acaba diye psikolojini bozmandan daha iyidir.yumurta takibinde yumurtanı sende görüyorsun döllenme için uygun boyuta geldiğini ve ondan sonra ne yapman gerektiğinide biliyorsun.fikrimce herşeyi doktor kontrolünde yap.bak bana 2 senedir senin gibi bekledim oldu olacak diye..bende doktora kötü birşey duymaktan korktuğum için gitmedim.ama sonra olan yine bana oldu.2 senedir eşimde bende mahvoluyoruz...puffff..puffff
Yok artık göğüste mavi damarlar mı :)) o zaman inşallah müjde yakın gibi hadi hayırlısı.İyice baktın dimi önce yoktu o damarlar.
ins cnm valla cokta ümitli deılım aslında evet onceden yoktu 1 kac gunde olustu bende anlamadım :S baska hıc bı belırtı yok arada bıde kasıklarıma adet olcakmısım gıbı sancı oluyo cok surmede gıdıyo bı ogrensem rahatlıcam ama koca memlekette doktor yok ya istanbulu cok ozledım olsaydım sımdı anında ogrenırdım bukadar bunalmazdım
doğum kontrol haplarına herzaman karşıyım.Zaten bebeğin geleceği varsa herşekilde gelir.eğitimin var sanırım bebekle de zorlanırsın diye düşünüyorum ama şunuda unutma Allah herşeyin kolaylığını verir.bence korunmayı bırak.nasipse olsun inşş.....
degil mi adim basi hastane ya da laboratuar. gercekten yurtdisinda doktor hastane isleri garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?